Tarzan, a majomember

Tarzan, a majomember

Tarzan The Ape Man

Cikkek

Hirdetés

Jim Parker csodaszép lánya, Jane és egy Holt nevű fotográfus társaságában az elefántok temetkezési helye után kutat valahol Afrikában. Az elefánttemető helyett a legendás majomemberre, Tarzanra bukkannak, akit pillanatok alatt elbűvöl Jane ellenállhatatlan szépsége. Amikor a Parker-expedíció bajba kerül, Tarzan a segítségükre siet, ám Jim életét már nem tudja megmenteni: a férfi meghal az elefántok temetkezőhelyének őreivel folytatott csatában. Jane azonban úgy dönt, hogy bátor megmentőjükkel, Tarzannal marad a dzsungelben.

Rendező: W.S. Van Dyke
Premier: 1932.03.25.
Maureen O'Sullivan

2023.02.11 barics01

Igazi legendás film. A mai napig egyedi és megismételhetetlen. Anyu régi nagy kedvence.

2022.03.01 Liza1997

Régi film, de amilyen régi, olyan szórakoztató. Az újabb Tarzan-filmeknél, mint a Tarzan legendája, ezerszer jobb és hangulatosabb.

2017.11.10 kmona

Hát, ez egy igazi gyöngyszem szerintem. Az pedig, hogy ebben a kultfilmben egy magyar származású színész játszik az csak még érdekesebbé tette számomra. Szerintem ezt úgy egyszer az életben mindenkinek meg kellene néznie. Vannak benne buktatók, de ez... Több

2016.12.07 adam

Nagyon hangulatos film, én nem ismertem ezt korábban és nem is gondoltam volna, hogy a Tarzan filmek ilyen régi időkre nyúlnak vissza. Szerintem mindemellett izgalmas is, és egy közös családi filmezéshez nagyon is ideális.