Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

Az utolsó mohikán (1920)

The Last of the Mohicans
Filmadatlap
 
24
Szereplők
2
Vélemények
2
Képek
Videók
 
quentin   2019. 01. 14.

A regényt imádtam. A 92-es filmet is. Épp a film kapcsán keresgéltem a neten, amikor észrevettem, milyen sok feldolgozása van, és kíváncsi voltam az elsőre, ezért megkerestem ezt a filmet. Azt hittem, valami unalmas némafilm lesz, de szerencsére tévedtem. Fantasztikus képi megjelenítés, izgalmas akciójelenetek jöttek szembe. Nem gondoltam volna, hogy közel 100 évvel ezelőtt már képes volt ilyenre a filmművészet, le a kalappal. Nagyon szép film, érdemes megnézni. Persze nem mérhető egy 21. századi mozihoz, de nekem maradandó élmény volt.

 
tomtom   2018. 08. 28.

Nem túl lelkesen ültem le a film elé, mert az igazat megvallva nem rajongok a régi filmekért, de úgy gondoltam, illene legalább egy részletét megnézni, mert Brown és Tourmeur a filmtörténet kiváló rendezői voltak. És hát, nem bántam meg, nagyon kellemes meglepetés volt ez a film. Az általam látott némafilmek gyöngyszeme. Egyszerűen gyönyörű. Nemcsak a kor viszonyaihoz képest jó film, ki merem jelenteni, hogy ma is élvezhető.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.