N/A
The Cramp Twins

The Cramp Twins

The Cramp Twins
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
12
Szereplők (12)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A sorozat két testvérről szól, Lucien Görcsről és Wayne Görcsről, akik szüleikkel élnek Szappanvárosban. A fura mód kék színű Wayne kizárólagos életcélja testvére, Lucien mindennapos zaklatása, valamint a szeméttelepen való guberálás. Egy barátja van, Mocskos Joe, és a televíziós az… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier: 2002.02.08.

Sorozat áttekintés

 
2024.03.27 FREEWAY

legújabb vélemény

Oltári jó napom volt, kérek enni :)

Hirtelen ez a cím jutott az eszembe, amikor eme kincsre gondolok. Nagyon szerettem ezt a sorozatot, rohadt jók voltak a karakterek, a sztori is, meg úgy általában minden. Wayne dumái meg a beszólásai, a stílusa nagyon vicces volt, bár én inkább Lucien párti voltam. A haverom volt inkább olyan, mint Wayne. Jó részek voltak benne, én legalábbis szerettem, mert könnyed volt. Sajnálatos módon nagyon rövid életű sorozat volt, csupán 3 évadot élt meg. Király volt kicsit visszaemlékezni gyerekkorom egyik kedvencére, mondjuk így, felnőtt fejjel nem nézném már újra.

0
 
2021.07.30 Laca//Ho/rr/oR//

A pszichopata és az érzékeny története, mocsárlakókkal kiegészítve

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy igencsak érdekesen megrajzolt és elképzelt városkáról van szó, nevezetesen Szappanvárosról, melyben két testvér lakik, Lucien és Wayne. Igazán furcsa színekkel megáldott emberek igencsak érdekes történetekkel az igencsak különleges városkában, és a mocsári lényekkel. Gyerekként imádtam, nem tagadom, de most, felnőttként visszagondolva nem az az érzés tölt meg, mint Bátorral, a rózsaszín kutyával vagy a három Ed nevű sráccal. Eléggé bugyuta, nagyon fura mellékszereplőkkel, mint például Mocskos Joe vagy a Hiszti néni nevű karakterek. Nagyon érdekes a rajzolása is eme rajzfilmsorozatnak, és nem igen tudok a történetre sem mondani sok kirívót. Nem tagadom, voltak ötletes, eléggé pofás kis részek, de sajnos közel sem annyi, mint azt gondolnánk.

0