zívem szerint 3 csillagot adnék, de a hangulata miatt legyen 4. A Karate kölyök – Legendák egy modern köntösbe bújtatott klasszikus folytatás. Nem túl bonyolult, de tele nosztalgiával, és néhány epikus harc is befigyel. Nézni kellemes, de nem igazán marad velem hosszú távon.
Egyszer nézhető, de messze van az eredeti varázsától. A fiatal főhős kedves, de a sztori annyira sablonos, hogy néha értelmetlennek éreztem a sok edződést és csatát. Olyan, mintha a régi film kifacsart, újrakevert verzióját látnánk. Nem rossz, de nem is kiemelkedő.
Unalmas, kiszámítható, a főszereplő nem igazán szimpatikus, és semmi sem működött benne. Csak a nosztalgia tartja össze a filmet, de még így is laposnak érződött. Nekem ez sajnos nagyon rossz élmény volt.
Ez a film egy nagy nosztalgia a Jackie Chan és Macchio párossal – az ilyen ikonokat együtt látni már alapból feldobja az embert. Könnyed, szórakoztató kaland, bár a történet nagyon kiszámítható és tele van klisékkel. Nekem jó móka volt, de hiányzott a valódi tét a végére.