Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
43

A rossz anya (2019)

The Wrong Mommy
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 08. 08.

legújabb vélemény

Kszar

Borzadály kszar

 
spikeZ   2020. 07. 09.

Sokkal jobbra számítottam, igazából ez meglepően rossz volt. Semmi új, semmi izgalmas nincs benne, csak egy szokásos háttérzaj film.


 
hedva   2020. 05. 18.

Hát, én nem tudom, hogy kik ezek az emberek, akik összehozták ezt a "produkciót", de annyira halálian unalmas volt, hogy én egyszerűen csak nem találok szavakat. Nem is tudom, mit mondjak...szerintem simán kihagyható az egész.

 
Turon   2020. 04. 10.

Nem tehetek róla, de bármennyire is ideglelős ez a sztori, nekem időnként egy picit megmosolyogtató is volt, főként azért is mert, annyira komolyan veszi magát a film, és emiatt tele van végeláthatatlan klisékkel, ettől pedig már sokszor kínosan rossz volt.

 
petera050   2019. 09. 18.

Harmatgyenge thriller. Néha túl komolyan veszi magát, néha olyan laza poénkodással próbálkozik, hogy csak kapkodtam a fejem, hogy ugyanazt a filmet nézem-e még. Hiányzik belőle a kidolgozott koncepció, és bár néha tud feszült perceket okozni, alapvetően hullámzó színvonalú. Nézhető, de nem szabad tőle sokat várni.

Eric Roberts
Dominique Swain
Dee Wallace
Vivica A. Fox
Vivica A. Fox
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.