Hozzászólás
A kreatív elme a kamera mögött. A rendezői széket ismét az első filmet is jegyző Gavin O'Connor foglalja el, ami biztosíték a rajongók számára, hogy a The Accountant 2 megőrzi az eredeti film egyedi hangulatát és stílusát, ami a bűnügyi thriller és a pszichológiai dráma keveréke.
A sztárok és a kémia. A főszereplők mellett örömmel jelenthetem, hogy visszatér J.K. Simmons (Ray King) és Cynthia Addai-Robinson (Marybeth Medina) is. Ez a szereplőgárda garantálja, hogy a dinamika és a színészi játék minősége továbbra is a legmagasabb szinten lesz, különösen Ben Affleck és Jon Bernthal között, akiknek a képernyőn látott kémiája már az első részben is lenyűgöző volt.
A visszatérő zseni és a családi kötelezettségek. A cselekmény ezúttal a Christian Wolff (Ben Affleck) és elhidegült testvére, Braxton (Jon Bernthal) közötti dinamikára fókuszál. Egy nő, aki bosszút akar állni a főnöke haláláért az első filmben, most a testvérpár nyomába ered, ami arra kényszeríti őket, hogy együttműködjenek. A film tele lesz akcióval, de a középpontban a családi kötelék és a testvérek közötti viharos kapcsolat áll, ami drámai feszültséget és mélységet kölcsönöz a történetnek.