Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
matynero   2019. 05. 17.

Nagyon kedves és izgalmas történet, amit bármikor meg lehet nézni, csak az a kár, hogy szerintem nem igazán lép túl az egyszer nézhető kategórián, amit egyrészt nagyon sajnálok, másrészt meg talán pont így jó, ahogy van az egész. :)

 
Bendegúz   2019. 05. 16.

Tény, hogy piszok jó hangulatú film, csak éppen teljesen kiszámítható. Ez a fajta misztikus szál szerintem sokaknak ismerős lesz, és bár nagyon ideális a film arra, hogy a család közösen mozizzon egyet, nem vagyok róla meggyőződve, hogy mindenkit egyformán fog érdekelni. A kisebbeknek talán érdekes lesz, de szerintem a felnőtteknek nem igazán mond majd semmi újat.

1
 
Én inkább csak óva intek tőle mindenkit, mert ezt a másfél órát senki nem adja vissza az életemből. Ha mégis varászlatos, ámbár igényes és tanulságos szórakozásra vágynak a kicsik és nagyon, merem ajánlani A Spiderwick krónikákat, garantáltan szerethető és családbarát kikapcsolódás lesz. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.