Woodstock (1970)

Woodstock

Woodstock

Joan Baez
Joe Cocker

Keiichi Tsuchiya   2016. 05. 30.

Először azt hittem, ez egy igazi film, hát mit mondjak. Santana zenéje nekem nem igazán jött be sohasem, de vannak olyan pillanatok, amikor nagyon-nagyon jó hangulata lesz az egésznek, csak ezeket a mozzanatokat mindenkinek magának kell kiválogatnia.

SztarkTóni   2016. 01. 10.

A film irtó jól vissza adja a fesztivál hangulatát, csak sajnálni tudom, hogy nem lehettem ott, akkor. Nagyon jó zene és nagyon szép korszak lehetett. Ráadásul tele van a kedvenc előadóimmal. Aki szereti ezt a korszakot és ezt a zenét, az biztosan nem fog csalódni. Nézzétek meg!

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)

A film mindössze 600.000 amerikai dollárból jött létre, míg a bevétel meghaladta az 50 millió dollárt.

(Bogi87)

A filmnek '94-ben készült el a rendezői változata, amely majdnem 4 órás, összesen 225 perces.

(Bogi87)

Az 1969-es Woodstock Fesztiválról szóló amerikai dokumentumfilm Entertainment Weekly magazin véleménye szerint a legszórakoztatóbb dokumentumfilm a világon.