Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Brad Bird

Brad Bird

Színész

Szül.: 1957. szeptember 11., Kalispell - Montana - Amerikai Egyesült Államok

Adatlap
23
Filmográfia
5
Díjak
10
Érdekességek
Képek

Érdekességek

A hihetetlen család 2. (2018)

A filmet az első részt is író és rendező Brad Bird készíti.

A hihetetlen család 2. (2018)

A Disney igazgatója, Robert Iger és a film rendezője, Brad Bird 2014. áprilisában jelentették be, hogy elkészült a második rész.

A hihetetlen család 2. (2018)

Brad Bird A hihetetlen család első része után számos interjúban elmondta, hogy csak akkor készíti el a folytatást, ha elő tud állni egy olyan történettel, mely legalább olyan jó, vagy jobb, mint az első epizód volt.

A hihetetlen család 2. (2018)

A film főgonoszának külsejét a rendező, Brad Bird saját magáról mintázta.

Star Wars - Az ébredő Erő (2015)

Míg Brad Bird a Holnapolisz, Matthew Vaughn az X-Men: Az eljövendő múlt napjai (2014) miatt utasította vissza a film rendezői székét.

Mission: Impossible - Titkos nemzet (2015)

A Paramount szerette volna, ha a Titkos nemzetet Brad Bird az előző Mission Impissible rendezője készíti. A direktor azonban a Holnapolisz (2015) miatt visszautasította az ajánlatot. A rendezői széket végül Christopher McQuarrie kapta, akit maga Tom Cruise ajánlott a producereknek.

Holnapolisz (2015)

Brad Bird volt az első rendező, akit felkerestek a Star Wars: Az ébredő Erő direktori széke kapcsán, azonban Bird a Holnapolisz miatt tisztelettel visszautasította a lehetőséget.

Mission: Impossible - Fantom protokoll (2011)

A Fantom Protokoll Brad Bird első élőszereplős filmje.

L'ecsó (2007)

Brad Bird egyből felvette Patton Oswalt-ot a főszerepre, miután hallotta a stand uo comedy-ját a Black Angus Steakhouse kapcsán.

A hihetetlen család (2004)

A rendező,Brad Bird mindenkitől a maximumot várta el, hogy túlszárnyalja a Pixar korábbi sikereit. A csapat reakcióként teletömte a filmet utalásokkal, belsős poénokkal, sőt, a főgonoszt, Syndrome-ot egyenesen a direktorról mintázták.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.