Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Bruce Dern

Bruce Dern

Színész

Szül.: 1936. június 4., Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok

Adatlap
143
Filmográfia
8
Díjak
9
Érdekességek
43
Képek

Érdekességek

Volt egyszer egy Hollywood (2019)

A Volt egyszer egy Hollywoodban játszotta utolsó szerepét az ikonikus Burt Reynolds. A színész a forgatás idején, 2018. szeptemberében hunyt el, a helyét George Spahn szerepében Bruce Dern vette át.

Volt egyszer egy Hollywood (2019)

A filmben 3 Oscar-díjas színész (Al Pacino, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio), és 4 Oscar-jelölt színész is szerepel (Tim Roth, Margot Robbie, Brenda Vaccaro, Bruce Dern).

The Peanut Butter Falcon (2019)

Bruce Dern korábban Dakota Johnson 3 rokonával is szerepelt egy filmben. A nagymamájával, Tippi Hedrennel a Marnie című filmben 1964-ben, édesanyjával, Melanie Griffith-szel az 1996-os Mulholland - Gyilkos negyedben, míg édesapjával, Don Johnsonnal a Django elszabadulban (2012).

The Peanut Butter Falcon (2019)

A rendezőpáros, Tyler Nilson és Michael Schwartz első alkalommal 2011-ben találkozott a film főszerepét alakító Zack Gottsagennel egy fogyatékkal élő színészek számára szervezett táborban, Kaliforniában. A duó már ekkor kifejezte az érdeklődést Zack számára, hogy szívesen dolgoznának vele, majd egy miután mindössze 20 ezer dollárból leforgattak egy koncepciós kisfilmet, végül sikert pénzt szerezniük az egészestés változatra. A filmet hivatalosan 2017. júniusában jelentették be, ekkor derült ki az is, hogy a főbb szerepeket Zack mellett Shia LaBeouf, Dakota Johnson és Bruce Dern alakítják majd.

Nebraska (2013)

Bár a főbb szereplők mind Nebraskából származnak, Bob Odenkirk, June Squibb, Bruce Dern Illinois-ban születtek és nevelkedtek.

Az átok (1999)

A mellékszereplők között néhány ismertebb arc is feltűnik, így Elenór húgát Virginia Madsen, a gondnokot Bruce Dern, a férfi a televízióban M.C. Gainey jelenítette meg.

Ha ölni kell (1996)

Noose bíró szerepére eredetileg Bruce Dernt kérték fel, de a színész más elkötelezettségei miatt nem tudta azt vállalni.

Vártorony (1969)

Bruce Dern szerint Burt Lancaster felesége is a forgatás helyszínére utazott, miután Lancaster nyílt viszonyba kezdett az egyik női stábtaggal.

Szelíd motorosok (1969)

Bruce Dern is jelölt volt George Hanson szerepére.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.