Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Dakota Johnson

Dakota Johnson

Színész

Szül.: 1989. 10. 04., Austin - Texas - Amerikai Egyesült Államok

Adatlap
35
Filmográfia
3
Díjak
17
Érdekességek
144
Képek

Érdekességek

Sóhajok (2018)

A film egyik szereplője Dakota Johnson két évet töltött balett edzésekkel hogy még hitelesebben adhassa vissza a szerepét!

Sóhajok (2018)

Dakota Johnson egy interjúban elmondta, hogy bár nagyon élvezte a forgatást, alaposan megviselték őt a munkálatok. "Annyira felkavart, hogy kénytelen voltam elmennie egy terapeutához. Egy elhagyatott hotelben forgattunk egy hegy tetején. 30 telefonpózna volt a tetőn, az elektromosság valósággal pulzált az épületben, ha hozzáértem valakihez, mindig éreztem az apró áramütést. Iszonyú hideg volt" - árulta el.

A sötét ötven árnyalata (2017)

Majdnem repült A sötét ötven árnyalatából Jamie Dornan, aki az előző részben, A szürke ötven árnyalatában is a szexmániás milliárdos főhőst alakította. Az új rész rendezője, James Foley ugyanis nagyon nem volt megelégedve vele, ezért állítólag még februárban azt fontolgatta, hogy lecseréli. Több jelenetet újra is kellett forgatni, mert Dornan a hírek szerint úgy viselkedett, mint aki nincs is ott a forgatáson. Ennek pedig az volt az oka, hogy amióta a színésznek megszületett a második gyereke, minden gondolata a családja körül forgott, és nem tudott a munkájára koncentrálni. Ugyanakkor a stáb tagjai úgy vélik, Foley nem is akarta lecserélni a színészt, csak egy kicsit ráijesztett, hogy intenzívebb játékra késztesse. Dornan azóta összeszedte magát, és helyreállt a kémia a női főszereplővel, Dakota Johnsonnal.

A film forgatása javában tart, és rögtön a befejezése után nekilátnak a harmadik résznek is, mert ez a megoldás a leginkább kifizetődő. Az alkotók hasonló sikert várnak a két folytatástól, mint amilyen szépen muzsikált az első rész: A szürke ötven árnyalata 571 millió dolláros összbevételt ért el. (UIP)

A sötét ötven árnyalata (2017)

Van egy utalás a Dolgozó lány című filmre, amelynek főszereplője Melanie Griffith (Dakota Johnson édesanyja). Amikor Ana-t újonnan kinevezik a vezetői pozicióra azt mondja az asszisztensének: "elvárom, hogy szólíts Ana-nak, nem várom el, hogy külön nekem kávét főzz, csak ha te is iszol és a többi majd kiderül útközben". Ez a mondat szó szerint elhangzott Griffith szájából is a Dolgozó lányban.

A sötét ötven árnyalata (2017)

Jamie Dornan és Dakota Johnson két, meglehetősen eltérő módját választotta a szexjelenetekre való felkészüléshez: a színésznő megivott egy pohár whiskyt, míg a színész edzéssel hangolódott ezekre a szcénákra.

Hogyan legyünk szinglik (2016)

A film forgatókönyvét az a Dana Fox írta, aki a nagysikerű Ben and Kate című sorozat szkriptjét is jegyezte, melynek főszereplője a Hogyan legyünk szinglik? sztárja, Dakota Johnson volt.

Hogyan legyünk szinglik (2016)

Dakota Johnson és Alison Brie korábban az Ötéves jegyesség jegyesség című filmben is együtt játszottak, igaz, akkor nem volt közös jelenetük.

Hogyan legyünk szinglik (2016)

A Hogyan legyünk szinglik? Dakota Johnson és Nicholas Braun harmadik közös filmje.

Hogyan legyünk szinglik (2016)

Bár Dakota Johnsont jelenleg még elhalmozzák ajánlatokkal, a színésznő tudja, hogy csak addig igazán értékes Hollywood számára, amíg fiatal. Egy 2016. januárjában adott interjúban kifakadt a filmvilágra, ugyanis saját családjában is látja a negatív példákat. Nagymamája, Tippi Hedren, és édesanyja, Melanie Griffith sem kap szerepeket hosszú évek óta, pedig mindkettőjüket kiváló színésznőnek tartja.

Hogyan legyünk szinglik (2016)

Dakota Johnson és Leslie Mann alaposan megizzasztották Chris van Vliet újságírót, aki csak egy rutin interjút akart velük készíteni, ehelyett a film főszereplői egyfolytában csak flörtöltek vele. Johnson és Mann arra is rávették az újságírót, hogy gombolja szét ingét. (A szóban forgó interjút a videó szekcióban találjátok.)

Hogyan legyünk szinglik (2016)

Dakota Johnson-nak el kellett takarnia az összes tetoválást a filmen.

Vakító napfényben (2015)

Eredetileg Margot Robbie-nak szánták Penelope szerepét, de időpont egyeztetési problémák miatt végül Dakota Johnson kapta azt meg.

Vakító napfényben (2015)

Penelope testén látható tetoválások Dakota Johnson valódi tetoválásai. A rendező és a színésznő együtt döntök arról, hogy nem takarják el.

Fekete mise (2015)

Dakota Johnsont családja is elkísérte a film premierjére. A színésznő családjában olyan sztárokat találunk mint Melanie Griffith (édesanyja), Don Johnson (édesapja), Stella Banderas (féltestvére), és Hitchcock Madarak című filmjének sztárja, Tippi Hedren (nagymamája).

A szürke ötven árnyalata (2015)

Dakota Johnson egyenesen megtiltotta a szüleinek, hogy megnézzék a filmet.

A szürke ötven árnyalata (2015)

Dakota Johnson elmondta, hogy ez az egyetlen filmje, melyet nem nézhet meg az édesanyja.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.