Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
F. Gary Gray

F. Gary Gray

Színész

Szül.: 1969. július 17., New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok

Adatlap
17
Filmográfia
Díjak
7
Érdekességek
25
Képek

Érdekességek

Halálos iramban 8 (2017)

F. Gary Gray rendező azzal nyerte el a stúdió bizalmát, hogy a szintén a Universal égisze alatt készült Egyenesen Comptonból 2015-ben az év egyik legnagyobb meglepetésfilmje lett, mely csak hazájában 196 millió dollárt kaszált.

Halálos iramban 8 (2017)

F. Gary Gray rendező 2015. október 8-án a Facebook oldalán jelentette be a hírt, mely szerint ő kapta a produkció direktori székét. ’Nem is akarhatnék jobb partnereket, mint Vin Diesel, Neal H. Moritz és a Universal Studios Entertainment…’ – állt a bejegyzésben.

Halálos iramban 8 (2017)

2016. április 28: Megkezdődött a Halálos iramban 8 kubai forgatása. Erről maga a rendező, F. Gary Gray adott hírt Instagramján: képet posztolt, amelyen másfél tucatnyi hiányosan öltözött kubai lány körében integet. Ez az első eset, hogy ekkora amerikai produkció a még mindig kommunista országban forgat. Mindezt az teszi lehetővé, hogy tavaly az Egyesült Államok és Kuba látványosan közeledni kezdett egymáshoz, normalizálták a diplomáciai kapcsolatokat és tárgyalások kezdődtek a gazdasági embargó feloldásáról. A Halálos imramban 8 stábja korábban Izlandon forgatott, májusban és júniusban pedig Cleveland utcáin száguldanak majd az izomautók, de csak a second unit fog dolgozni, vagyis a kaszkadőrjeleneteket veszik fel, a film szárjai nem lesznek jelen. (UIP)

Halálos iramban 8 (2017)

Még mielőtt F. Gary Gray megkapta volna a rendezői széket, Vin Diesel elmondta, hogy legszívesebben Rob Cohennek, az első rész rendezőjének adná a lehetőséget.

Egyenesen Comptonból (2015)

F. Gary Gray 6 év után állt ismét kamera mögé legutóbbi rendezése, a Törvénytisztelő polgár (2009) után.

Egyenesen Comptonból (2015)

Ice Cube egyik legismertebb dalához, az "It Was a Good Day"-hez szintén F. Gary Gray rendezte a videoklipet.

Törvénytisztelő polgár (2009)

A rendező, F. Gary Gray is megjelenik egy jelenetben a kivégzés után. Ő nyújtja át a bizonyítékot tartalmazó tasakot a rendőrnek.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.