Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Garrett Hedlund

Garrett Hedlund

Színész

Szül.: 1984. szeptember 3., Roseau, Minnesota, Amerikai Egyesült Államok

Adatlap
26
Filmográfia
Díjak
9
Érdekességek
52
Képek

Érdekességek

Billy Lynn hosszú, félidei sétája (2016)

Kristen Stewart és Garrett Hedlund korábban már játszott együtt Jack Kerouac klasszikus regényének az adaptációjában, Úton (2012).

War on Everyone (2016)

Terry Monroe szerepét eredetileg nem Alexander Skarsgård játszotta volna, hanem Garrett Hedlund.

Tron: Örökség (2010)

Olivia Wilde és Garrett Hedlund meg se születtek még, amikor az eredeti film kijött 1982-ben. Jeff Bridgest pedig látványeffekttel fiatalították vissza, mivel a programok nem öregszenek.

Tron: Örökség (2010)

Mielőtt Sam Finn szerepére Garrett Hedlundot választották, előtte még más színészek is szóba kerültek, mint például: Casey Affleck, Chris Pine, Ryan Gosling, és Michael Stahl-David.

Négy tesó (2005)

Garrett Hedlund karakterének tetoválásait 2 óra volt felfesteni.

Négy tesó (2005)

Jack ugratásait javarészt improvizálta Mark Wahlberg és Garrett Hedlund.

Négy tesó (2005)

Mark Wahlberg, Tyrese Gibson és André Benjamin mind zenészekből átvedlett színészek, érdekes, hogy épp a negyedik testvér, Jack zenész, akit Garrett Hedlund alakít.

Négy tesó (2005)

A film előkészületei során a jégkorong jelenet miatt meg kellett tanítani a színészeket (Mark Wahlberg and Garrett Hedlund kivételével) korcsolyázni.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.