Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Will Arnett

Will Arnett

Színész

Szül.: 1970. május 4., Toronto, Ontario, Kanada

Adatlap
105
Filmográfia
1
Díjak
10
Érdekességek
85
Képek

Érdekességek

Kutyaparádé (2018)

Will Arnett és Gabriel Iglesias harmadszorra dolgoztak együtt a Mogyoró meló (2014) és a Mogyoró meló 2 (2017) filmek után.

Kutyaparádé (2018)

Megszokott, sőt közhelyes jelenség, hogy az amerikai színészek rajongva nyilatkozzanak aktuális filmjükben melléjük került partnereikről. És úgy tűnik, Will Arnett is behódolt a szokásnak.
Mentségére legyen szólva, hogy a Kutyaparádé (Show Dogs, hazai bemutató: június 14.) című családi vígjátékban kutyákkal játszik, és utólag azt mondta, hogy nincs jobb forgatás annál, ha minden nap sok-sok kutya várja a színészt a díszletek között. És Cue, aki a filmben az elrabolt pandakölyök után szaglászó kutyazsarut, Maxot játszotta vele, valószínűleg tényleg barátságosabb, kedvesebb és engedelmesebb az átlagos filmsztárnál.
– Sajnos, nem szabadott a filmbeli kutyákkal kedveskedni, mert az kizökkentette őket – mesélte a film kétlábú sztárja újságíróknak a Kutyaparádé kapcsán. – Sokáig nem hittem el, és ahányszor egy jelenetben voltunk, mindig vakargatni kezdtem a fejét. De az idomár végül nagyon lehordott, és azt mondta, én sem tudnék dolgozni, ha folyton simogatnának meg vakargatnának. Hát lehet… én azért kipróbálnám. (IC Press)

A mogyoró-meló 2 (2017)

A Mogyoró meló 2 Will Arnett második animációs filmje 2017-ben. A másik a Lego Batman volt.

Gru (2010)

Annak ellenére, hogy Will Arnett csupán a hangját kölcsönözte Mr. Perkinsnek (aki elég nagydarab), jó pár kilót fölszedett a szerep kedvéért, mert szerinte így a hangja is jobban hasonlított egy nagydarab ember hangjára.

Gru (2010)

Will Arnett felszedett néhány kilót annak érdekében, hogy hitelesebben tudja nyújtani Mr. Perking hangját. Úgy gondolta, hogy az a néhány plussz kiló segíti őt abban, hogy egy nagy darab, súlyos ember benyomását keltse hangjával.

Jonah Hex (2010)

Will Arnett nagyon hálás volt, hogy szerepelhet a filmben, mert ritkán ajánlanak neki drámai szerepeket.

Jégi dicsőségünk (2007)

Will Arnett és Amy Poehler, akik testvéreket játszanak a filmben, a forgatás idején házasok voltak.

Vissza a gyökerekhez (2003)

Amy Poehler, aki néhány epizód erejéig Will Arnett karakterének feleségét játssza, valójában a színész ex-felesége.

Vissza a gyökerekhez (2003)

Will Arnett és Jack McBrayer a A stúdióban is együtt játszottak. Bár míg ebben a sorozatban Arnettnek jutott a főbb szerepek egyike, és McBrayer csak epizódszerepet kapott, addig A stúdióban épp fordítva volt a helyzet.

Vissza a gyökerekhez (2003)

Gob szerepére először Rainn Wilsont szerették volna, végül azonban Will Arnett lett a befutó, Wilson pedig Dwight Schrute szerepét kapta meg a The Office-ban.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.