2016.02.12 18:06 moov18 Olvasottság: 243x
0

Obszcén, nyers művészet

Az alapkoncepció meglehetősen obszcén, meghökkentő, zavarba ejtő kissé még talán perverz is. Az ember akarata ellenére is elgondolkodik azon, hogy vajon nincs-e valami agyalapi problémája a film megálmodójának. Aki ezt megfogalmazta, papírra vetette nem lehet teljesen normális, ez biztos! Embereket szájuknál és végbélnyílásuknál összevarrni mennyire lehet példás cselekedet? Semennyire! Olyan szinten botránkozott meg mindenki rajta, hogy talán eddig még példa se nagyon volt rá az iparban. Éppen ezért gondoltam nem hagyhatom ki! Igazából a történet embertelenségét, durvaságát leszámítva szinte semmi brutalitást nem tartalmaz.

Egyáltalán nem olyan kibírhatatlan és rettenetes mint ahogyan azt mások beállították. Nyilván mindenki gyomra más és mást bír el, valakinek már ez is elég lesz ahhoz, hogy feltépje a mellékhelység ajtaját. Sokak szerint nem csak az a beteg aki megcsinálta ezt a filmet illetve akik közreműködtek benne, hanem azok is akik megnézték. Akiknek meg még tetszik is, azok meg maguk a megtestesült ördögök.

Obszcén, nyers művészet

Ez nem betegség kérem szépen, inkább nyers művészet. Lehet rá kiabálni, hogy horror-pornó meg ilyenek, de attól nem lesz rosszabb! Tom Six igenis kimert állni az ötletével miközben tudta, hogy kap majd hideget meleget. Egyedi még ha undorítónak is hangzik. Utánozhatatlan és provokatív. Röviden: nyugodtan meglehet nézni, egyáltalán nem olyan kegyetlen mint amilyennek mondják. Nekem tetszett főleg azért amiért merész, egyedülálló és nincsen még egy ilyen. Nem lehet Dunát rekeszteni ebből a témából mint sok másból, abszolút kitűnik az átlagból. A második rész esetében már más a helyzet: na az brutális!

horror

Lindsay és Jenny, a két amerikai lány Európában utazgat. Németországban autóznak, amikor egy erdőben gondjuk támad a kocsijukkal. Gyalog indulnak útnak, hogy segítséget... több»

0