2017.02.24 11:14 ArpiHajdu és Réci Olvasottság: <100x
0

Gary Marshall összes filmje egyforma

Szóval az van, ha láttál egy Gary Marshall filmet, akkor igazából láttad az összeset, mert az összetevők ugyanazok, néha még a színészek is (a végén még ki is írják hogy Héctor Elizondo, mint mindig) , általában csak az ünnep más, ami köré a történet épül.

A filmet sose fogom elfelejteni, na nem azért, mintha akkora alkotás lenne, hanem mert a macskámnak aznap születtek meg a kiscicái, amikor először láttam a filmet a moziban (stílusosan ő akkor lett anyuka, amikor mi az Anyák napját néztük). :)

Gary Marshall összes filmje egyforma

A sok mikrosztoriból összeállított történetbe megint belesűrítettek mindenfélét, van itt özvegy apuka két lánnyal, ex-nej, akinek a volt férje egy majdnem tinit vesz feleségül, sikeres üzletasszony, aki mindezidáig anya sem volt, aztán hirtelen nagymama lesz belőle és persze leszbikusok, rasszista szülők...szóval minden. Mondhatnánk, hogy kell ennél több? Hát...azért nem ártana...

Julia Roberts nagyon furcsán néz ki ebben a filmben, mit akartak érzékeltetni a külsejével? Talán a megközelíthetetlenséget és a ridegséget? Jennifer Aniston szerintem nagyon jó komika, de ebben a sztoriban egy csomószor kerül a karaktere olyan helyzetbe, amikor már inkább szánjuk, mint nevetünk rajta (például amikor a vége felé beszorul a keze a csokiautomatába). Jason Sudeikis-nek nem igazán áll jól ez a szenvedő karakter, ő inkább az az érzéketlen humor Herold, akit a Családi üzelmekben hozott. Na és amikor elszabadul a vagina-masina...na az a totális mélypont a filmben.

Na jó, hát nem is akart ez egy eszeveszett alkotás lenni, szerencsére. S mivel nálunk egy családi eseményhez kötődik (kiscicák :)), így kap tőlem 3 csillagot :)

dráma | romantikus | vígjáték

Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson)?... több»

0