Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
67%

Anyák napja (2016)

Mother's Day
Filmadatlap
 
30
Szereplők
22
Vélemények
14
Képek
10
Videók
 
TomÁcs   2019. 12. 30.

legújabb vélemény

0

Helyes kis film a szeretetről, barátságról, elfogadásról és összetartozásról. A drámai vonal mellett, helyenként kellően humoros is például amikor a gyerek az oroszlán jelmezt fordítva veszi fel.

 
indingo   2017. 04. 15.

0

Julia Robertset nem tudom miért kellett ennyire elcsúfítani. A történet a női karakterekre volt kihegyezve, de valahogy senki sem alakított valami nagyot.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 24.

0
Gary Marshall összes filmje egyforma

Szóval az van, ha láttál egy Gary Marshall filmet, akkor igazából láttad az összeset, mert az összetevők ugyanazok, néha még a színészek is (a végén még ki is írják hogy Héctor Elizondo, mint mindig) , általában csak az ünnep más, ami köré a történet... teljes kritika»

 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

Néha kissé ugyan elcsépelt, közhelyekkel tarkított romantikus vígjáték, ám egy könnyed kikapcsolódásra kiválóan alkalmas.

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Semmi nem volt benne ami miatt megérte volna az időt beleölni. Gyakorlatilag pusztán időpocséklás volt. Bőven hozhattak volna ki belőle sokkal többet is, mert az alap történet igazán kedvemre való lett volna.

 
HercegPeter   2019. 06. 26.

0

Vicces, hogy a film elkészültekor az anyák közül csak Julia Robertsnek volt a valóságban is gyereke. Talán ez az oka, hogy az egész hiteltelen volt számomra. A film megtekintése előtt féltem, hogy egyfajta Rossz anyák-típusú pusztítóan alpári hülyesé... több»

 
Berto49   2017. 02. 07.

0

A „Micsoda nő” rendezője készítette, aki mostanában nagyon idős korában is dolgozik, egymás után „nyomja ki magából” a romcomokat. Tökéletesen igaz a számos kritika, mert cukros, mézesmázos és elsősorban nagyon-nagyon giccses.

Galéria (14)

Jennifer Aniston
Kate Hudson
Julia Roberts
Jennifer Aniston
Kate Hudson
Sarah Chalke
Kate Hudson
Aasif Mandvi
Jennifer Aniston
Kate Hudson
Julia Roberts
Kate Hudson
Britt Robertson
Margo Martindale
Jon Lovitz
Sarah Chalke
Kate Hudson
Jason Sudeikis
Jason Sudeikis
Jason Sudeikis
Jason Sudeikis
Britt Robertson

Videók (10)

A film összbevétele 48 782 670 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 150 000 000 forintot termelt. A hazai mozik összesen 129 966 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

48,4 millió dollár bevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

25 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A film nyitó narrációját, Penny Marshall, Gary Marshall húga mondta fel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Julia Roberts furcsa parókája ugyanaz, amelyet a Sztárom a párom című filmben viselt a karaktere, amikor az űrben játszódó filmet forgatta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben van egy utalás Julia Roberts és Héctor Elizondo közös filmjére, a Micsoda nőre, amikor Elizondo azt mondja Robertsnek, hogy végre megtaláltad a salátás villát. (A Micsoda nőben Elizondo karaktere tanítgatja Roberts karakterét a jó modorra.)

(ArpiHajdu és Réci)
 

Timothy Olyphant és Jennifer Garner korábban már szerepelt együtt a Kettőt találhatsz (2006) című filmben.

(dulkap)
 

A negyedik Garry Marshall film, amiben szerepel Larry Miller, Julia Roberts és Hector Elizondo is. A másik három film a Valentin nap (2010), az Oltári nő (1999) és a Micsoda nő! (1990).

(dulkap)
 

Shay Mitchell filmes bemutatkozása.

(dulkap)
 

Jack Whitehall első hollywoodi filmje.

(dulkap)
 

Garry Marshall utolsó filmje. Nem sokkal a premier után hunyt el a rendező.

(dulkap)
 
Van az úgy, hogy szeretnél egy vödörnyi nyálat az arcodba egy maréknyi sztár közreműködésével. 45/100 több»
 
Garry Marshall ráállt a naptárlapozgatásra, a Valentin nap és a Szilveszter éjjel után itt az Anyák napja – akik az előzőket kedvelték, talán ezt is szeretni fogják, akinek viszont már a kalendárium többi napja is édeskés volt, most garantáltan cukormérgezést kap. 6/10 több»