2016.09.07 22:13 Lost Silver Book Olvasottság: <100x
1

Fantasztikus és magával ragadó sorozat

Ha egy Sherlock Holmes-t, egy Dr. House-t, egy Vulkánit és egy őrült embert összegyúrnánk, akkor sem közelítenénk meg ezen szélsőségek egyesítését: a DOKTOR-t, filmünk főhősét. - - - A régi sorozatot, azaz az előzményeket nem láttam, (mert nem nagyon tudtam ráhangolódni azokra a modern sorozat után), de így is teljesen érthető volt a sorozat és lassacskán mindenre fény derült. A 2005-ben újraindult sorozat - a már modern részek - megnézésével váltam a sorozat rabjává és ettől a pillanattól ajánlom! (Aki a rabja lesz, az úgy is megnézi a részeket visszafelé is, de előbb rabjává kell válni.

:) ) - - - - - A sztori kezdetben gagyinak tűnhet, de évadját nézve a sorozat mindig tartogat olyan katarzist és mély mondanivalót, ami után belátjuk a laposabb részek fontosságát is, amik egy nagyobb esemény előkészítésére voltak hivatottak, de epizódjaiban is mindig megelégedéssel tölt el minket a sorozat és azt mondjuk, hogy "Igen, ezt érdemes volt megnézni!" A kedvenceim minden év végén a speciálok voltak. Fantasztikus és magával ragadó sorozat! Ha megnézel egy évadod utána ne csodálkozz, hogy unalmadban minden papírfecnire kék fülkéket fogsz pingálni! :) (Persze ez csak vicc... ... vagy mégsem? :D) Nem tudom, hogy mit lehet még kihozni ebből a sorozatból, de csodálkozom, hogy nem fogynak ki az ötletekből! Persze méltán ért meg a sorozat 10 évadot és fél évszázados kort.

Fantasztikus és magával ragadó sorozat

AJÁNLOM! --- A legjobb évadokat David Tennant szereplésével láttam, aki valóban a lakásunkba tudta hozni az összes érzelmet, amit ember ismer: a közönyt, a fájdalmat, a boldogságot, a humort. Sőt, kézzelfoghatóvá tette az elérhetetlent, a rejtélyt, a titokzatos dolgokat: az ismeretlent.

családi | dráma | kaland | misztikus | sci-fi

Rose Tyler, egy londoni áruházban dolgozó fiatal lány egy napon véres és megmagyarázhatatlan események szemtanúja lesz, melyek során az ő élete is veszélybe kerül. Ekkor tűnik... több»

1