2018.12.01 10:22 HercegPeter Olvasottság: 149x
0

Egyes sorozatokat túlnyújtanak, másokat pedig összecsapnak. Mint ahogy ezt is...

Bevett szokás nálam, hogy mikor kivégzek egy sorozatot, akkor hagyok neki pár napot, hogy leülepedjen az egész. Itt erre nem nagyon volt szükség, hiszen mindössze 6 rész az egész. Majdnem hamarabb végeztem is vele, hiszen az első rész nem volt túl meggyőző. Viszont a második résztől kezd érdekessé válni. Ott beindulnak a dolgok és hipp-hopp vége is az egésznek. Pörögnek az események, nincs túlnyújtva. Sőt azt kell, hogy mondjam, talán kicsit össze is van csapva, nem volt idő, hogy rendesen kiforrjon a sztori.

Szerintem pár résszel megtoldhatták volna. Az ötödik részben volt egy kis bajom a történettel, de hogy ne spoilerezzek nem részletezem. Valószínűleg ott mindenkinek feltűnik valami értelmetlen dolog. Annyit mondhatok, hogy a főhős srác ott lezárhatná a sztorit, de nem teszi. A lezárás jó, de nyitva hagyták egy esetleges folytatás lehetőségét, aminek én személy szerint örülnék, de valószínűleg nem fog érkezni. A szereplők közül egyértelműen a két főszereplő srác akiket megkedvelhetünk, különösen a fekete fiú az, aki haláli jó fej. Például nagyon jók az "előző rész tartalmából" monológjai. A többi szereplőt nem ismerjük meg annyira, hogy megszeressük őket.

Egyes sorozatokat túlnyújtanak, másokat pedig összecsapnak. Mint ahogy ezt is...

A két sztár (Natalie Dormer és Tom Ellis) szinte felesleges a történet szempontjából. Dormernek egyetlen fontos pillanata van, míg Ellis-nek talán még annyi se. Szerencse, hogy találtam hozzá feliratot, mert a legtöbb szereplő eléggé hadar és alig lehet érteni amit mondanak. Ezért külön köszönet a fordítóknak, Esztóknak és Uwynenek. Akinek van egy szabadnapja és szereti a túlvilági sorozatokat az nyugodtan lesse meg, kis túlzással egy délután alatt végignézhető.

83 The Fades  (2011)

fantasy | horror | misztikus

A brit horror-sorozat főhőse Paul, egy visszahúzódó gimnazista, akit apokaliptikus rémálmok gyötörnek, emellett látja a Földön ragadt lelkeket is, akik nem jutottak át a... több»

0