2018.12.06 15:58 harnas1207 Olvasottság: <100x
0

Tanmese az ostobaságról

Nehéz erről a filmről beszélni, mert minden pillanat a valós eseményeket követi. Azaz olyan mintha nem egy mozifilmet, hanem egy eredeti videó felvételt néznék. Ilyen megközelítésben pedig nehéz azt mondani, hogy tetszett és élveztem, mivel a film egy rettentő sokkoló és ijesztő eseményt mutat be. Hihetetlen, hogy az emberek mennyire ostobák tudnak lenni, és az ő idiótaságuk kihatással lehet mások életére.

Elég csak a villamoson őrjöngő nyugdíjasokra gondolni. Jön a következő, ők nem sietnek, de akkor is fel kell szállni. Ha a villamos alá löki az utastársait, akkor is felnyomul. Miért? Mert itt a villamos.

Tanmese az ostobaságról

Ugyanez játszódik le a filmbe, a lányt zaklatni kell, mert azt mondták. ostoba emberek csak még ostobábbak lesznek, ha hatalomhoz jutnak. A legfelkavaróbb jelent mégis a végére maradt, mikor megkérdezik a vezetőt, hogy nem érez e bűntudat. Nem, mert szerinte helyesen cselekedett. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a tettes ezt több alkalommal is el tudta játszani.Persze mindehhez hozzátartozik, hogy maga a filmbéli áldozat sem volt lángész, sokkal fájóbb lett volna nézni, ha ő ellenkezik vagy megtörik az események alatt.

Mikor a filmet láttam, még nem ismertem az eredeti történetet. El sem akartam hinni. Gondoltam magamba itt ez a film, ami messze túlozva előad egy hihetetlen sztorit, megspékelve pár életszerűtlen jelenettel. Kellett egy kis utánaolvasás, hogy értékelni tudjam a filmet, és hogy le tudjak végképp sokkolódni. Ezek után felmerül a kérdés, hogy mit is értékeltem? A filmet vagy hogy megismertem egy borzalmas esetet?

dráma | életrajzi | horror | krimi | thriller

Sandra egy Ohioi étterem vezetője. Finoman szólva sem indul jól a napja, egyik alkalmazottja nyitva felejtette éjszakára az egyik fagyasztót, ezért 1400 dollár értékű árú ment... több»

0