2019.12.11 02:51 Kóborló Nézhetetlen Olvasottság: <100x
0

Nem szeretek nagyon lepontozni filmeket, de most nem tehetek másként, mert ez már szinte minősíthetetlen volt. Ritkán futok bele szinte nézhetetlen produkciókba, de ha mégis, akkor nagyon beletenyerelek, mint ahogy tettem ennél a filmnél is.

Nem arról van szó, vagyis nem csak arról, hogy végtelenül gagyi az egész, vagy, hogy szinte süt róla az olcsóság szaga (elméletileg 50 000 dollár volt a költségvetése, ami valóban nem sok pénz, de simán fel tudnék sorolni olyan filmeket, amik messze-messze jobban sikerültek, mint ez, és a költségvetésük ugyanennyi, vagy akár még kevesebb is volt), hanem, hogy piszok amatőr az egész, és ráadásul még a készítők szerették is volna azt elérni, hogy ezt a filmnek nevezett valamit a néző még komolyan is vegye.

Tehát nem szándékoztak a trash irányába evezni (pedig, ha ezt megtették volna, lehet, hogy egy picit még talán fogyaszthatóbb is lett volna a végeredmény), vagy talán, ha a film alapjául szolgáló ötletüket mondjuk egy 15-20 perces rövidfilm formájában akarták volna megvalósítani... bár fogalmam sincs, hogy miért keresek mentségeket arra, miként lehetett volna ez a film mondjuk csak egy közepesen pocsék alkotás.

Már maga a történet is rossz volt, de ahogy haladunk a film vége felé, egyre mélyebben süllyed el a maga ostobaságaitól. Elképedve álltam az előtt, hogy a film az IMDb oldalon 5 felett van (1,5-nél többet egyáltalán nem érdemelne szerintem). Tehát a történet kuka, a kivitelezés szintúgy kuka, a gagyi-faktor magasan kileng a szenny irányába, és ehhez még társulnak a pocsék karakterek és a kivételesen rossz színészi alakítások. Érdekes, hogy az ennyire pocsék horroroknál szeretik a film készítői teli locsolni vérrel szinte az összes jelenetüket, pedig hát egy horrorfilm nem ettől lesz horror, hisz az csupán egy kelléke eme remek műfajnak.

Azt gondolom, hogy jelen filmünk ismételten maximálisan be tudta bizonyítani, hogy az IMDb oldalán nem épp a legkifizetődőbb horrort keresni, hisz a film közel másfél órája alatt jó párszor átfutott az agyamon, hogy kikapcsolom. Tehát, aki tudja, kerülje, ha meg mégis bárki érdeklődését felkeltette, az csak saját felelősségére fogyassza.

0