2020.02.29 22:34 Anti007 Olvasottság: <100x
0

Mutasd magad!

Kíváncsian vártam H.G. Wells által megálmodott történetet, ami ezúttal az áldozat szemszögéből mutatja be A láthatatlan ember sztoriját. Akik azt gondolják már nem lehet mit kihozni a remek alapötletből,azoknak mindenképp kellemes meglepetés lesz a film. Nekem két film is eszembe jutott erről a moziról. Az egyik persze az Árnyék nélkül (Kevin Bacon-al),illetve Az egy ágyban az ellenséggel (Julia Roberts/Patrik Bergin-el).

Mindkettő remek film,de mégis a mostani Láthatatlan ember amellett,hogy hatásos,olykor kifejezetten szorongató filmélmény.Negatívumként lehet felróni,egy picit talán a vége már hatás vadásznak is mondható,és kicsit talán azt érezhetjük rövidebb is lehetne,de olyankor hirtelen lendülettel újra magával ragad,és együtt küzdünk Ceciliával. Inkább egy erősebb thrillernek mondanám a mint horrornak,és a remek zene is garantálja a borzongást,ami a régebbi filmekre volt inkább jellemző a 90-es években. Elisabeth Moss kiváló alakítást nyújt,szinte nagyrészt a hátán viszi a filmet,sokban köszönhető neki az,hogy jól sikerült alkotást kapjunk. A Szolgáló lány meséjében is nagyon jól alakít,mindenképp figyelemre méltó,tehetséges színésznő!

Mutasd magad!

Kisebb hibák ellenére mindenképp ajánlom a filmet,mert mostanában ritkán láthatunk jó thrillert/horrort a mozikban.

horror | misztikus | sci-fi | thriller

Amikor Cecilia Kass (Elizabeth Moss) rájön, hogy a férfival, akivel kapcsolatban él, nincs minden rendben, már késő a szakításhoz. Megunva párja zsarnokoskodó, agresszív... több»

0