2020.09.08 16:37 Interfectorem Sabnock Olvasottság: <100x
0

Ne rakd le!!!

Hát hol is kezdjem? Először is, rettenetesen sok klisét pufogtat a film, már az első tizenöt percben is. Na mármost, van a hülye gyerek, a Brady srác, akinek a karaktere rém idegesítő, és nagyon gyengén is játszik, aki menő és övé a világ. Van a csendesebb, a szerény Sammy fiú, akinek tudjuk, töri dogája van, de azért kb. tíz másodperc alatt les.arja, és már pattan a söröskupak, megint tolják ezerrel a telefon vicceket, szívatásokat. Van a hűséges barátnő, aki szinte senkivel nem fekszik le, persze csak a Brady cimborával, aki felveszi két kamerára is (hahaha), ja és mellesleg "testvér mindörökre"!!!

Sam karaktere a sírásra álló szájjal és a "mindenkit megmentek" karakterrel is nagyon gyér és lagymatag. A többi szereplőt szinte meg sem kell említeni, hiszen nagy szerep senkinek sem jutott. Műfajilag egy home invasion slasher, de a komoly filmek mércéjétől, még egy Sikolytól is fényévekre van. Payton, de főleg Mosley karaktere annyira gyenge, nulla, hogy említésre sem méltó.

Ne rakd le!!!

Előre sejthető az egész sztori, a fiúk otthon szaladgálnak, meg ordítoznak, egy értelmes ötlet nélkül persze. Megölik a Brady fiú szüleit, meg a pizzás havert. Ez ok. És? Ez sem egy körömrágós szitu. A Bradyt játszó Garrett Clayton, hát, néha olyan fejet vág, mint egy szellemi fogyatékos. Ja, és az is természetes, hogy anya, apa hadd haljon meg, csak én fussak.

A vége totálisan sejthető, érezhető volt, semmi extra, semmi csavar. Az utolsó 4-5 perc is totál koppintás, csak a rosszabb fajtából. Na mindegy, megvolt és ennyi volt, ja és nagyon rossz volt. Totális káosz van az amerikai filmiparban!!!

horror | thriller

Egy éjszakán néhány tizenéves alkoholos mámorban kitalál egy tréfát, azonban miután egy rejtélyes idegen ellenük fordítja a játékok, az éjszaka szörnyű rémálomba csap... több»

0