2020.12.03 11:09 Yosihiro Olvasottság: 117x
0

Óriáshangyák - Üvegcsapda

Huu, hát hol is kezdjem... Na nézzük a címet! Már ez kiveri a biztosítékot, hiszen igazából milyen üvegcsapdáról beszélnek? A hangyák egy épületben megnőnek, ez is vicces :). Szóval az üvegcsapda hogy kerül ebbe, hiszen az épület sem teljesen üveg, de ezt lehetne tovább ragozni. Ha ennyi nem elég, akkor van itt még.

Szóval a film története egy kertészetben indul, ahol senki nem látja meg a "nagy" hangyát, hangyákat, ami később embereket is megtámad, majd elbújik pár bokorban. Hát, ez nem is tudom... Ami ezután jön, az minden, csak nem horror, ez a besorolás a házi videók kategória :). Igazából egy izgalmas filmre gondoltam. Üvegcsapda, de hogy hangyák legyenek benne, hát jót mosolyogtam. A további történéseket akár egy szilveszteri kabarénak is mondhatnám.

Óriáshangyák - Üvegcsapda

Összességében a forgatókönyv gyenge, rossz, a szereplők minősíthetetlenek, a hangi és képi ábrázolás a mobilos videóra hasonlít. Így nem maradt más választás, mint az 1 kemény csillag, de csak azért nem húztam le, mert a kis bimbózó romantikus jelenet a végén ad értelmet a filmnek. Igazából nem értem, ezzel a filmmel mit akartak kezdeni. Ez nem film, ez egy próbálkozás, amit szerintem mindenki meg tud csinálni. Nem kapunk sem horrort, sem izgalmat, csupán a két főhős találkozása az, ami felkeltheti az érdeklődésünket, hogy a végén elmegy-e vele kávét inni, és akkor mindent leírtam erről a filmről.

Nevetséges jelenetek sora, mondhatnám azt is, a horror "megcsúfolása", ami ebben a filmben zajlik. Annyi szálat tettek bele, hogy az értelem kimaradt belőle. A színészeket sem értem, hiszen érzékelhették a forgatás során, hogy nem Oscar-díjas alkotás lesz. Megnézni annak ajánlom, aki nem borul ki a monoton és nevetséges jelenetek, valamint a fals szövegek kapcsán. Ennél többet erről a filmről nem tudok, nem akarok írni. Legalább látom, rajtam kívül azért már bele estek ebbe az "Üvegcsapdába". :) Üdv, Yosi

29 Glass Trap  (2005)

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

Senkinek sem jutott eszébe, hogy az az egzotikus növény, amit a felhőkarcoló átriumában helyeznek el, bármilyen gondot okozhat. Azonban valóságos rémálom veszi kezdetét, hiszen... több»

0