2020.12.26 17:11 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Hősfilmek kedvelőinek

Itt a 3. rész. Azt hiszem, ennek a trilógiának ugyan nem méltó befejezése, de mondjuk rá nem lett "rossz". Azt hiszem, az érzelmeket próbálták erőltetni ebben a részben, amit én személy szerint hiányoltam. Ez részben sikerült, de valljuk meg, hogy olyan érzése lehet az embernek, hogy megint kimaradt valami, mert a film eleve úgy indul, hogy C. Norrisnak már felesége van. Igen, és ebből következik, hogy 12 év eltelte után már boldog édesapa is lehet.

Szóval a forgatókönyv pont azt a "romantikus" részt hagyta ki, amiben reménykedtem, hogy ad valami értelmet az egésznek. Így marad a gyermekek kimentése egy pappal. Szóval akcióban nincs hiány, néha még elég jó is. Összességében a forgatókönyv közepes lett, a rendezés szintúgy. A szereplők ugyan adnak a filmhez, amit díjazok is, de igazából ez is csak közepes lett. A hangi és képi effektek is csak a közepes színvonalat ütik meg. Így egy közepes, három csillagos osztályzat mindenképp megérdemelt. Nem tudtam négy csillagot adni erre a részre, mert nagy ugrások voltak benne, valahogy sablonos is, de próbáltam a mondanivalójára koncentrálni, amit néhol sikerült úgy bemutatni, ami jól sikerült; na ebből volt a kevesebb.

Hősfilmek kedvelőinek

Norris játéka szerintem fejlődött, bár amikor megölelte a feleségét, több érzelmet is adhatott volna bele. A fiával szintúgy, bár a végére egész jól összerázódtak. Nem rossz film, de a feleség elvesztése szerintem lehúzza. Bár a végkifejlet pozitív, ami jó, és megkapjuk a hős szerepet is, ami nincs Norris nélkül. :) Ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti Norrist és az igazi hős, megmentős filmeket; nem fog csalódni; és valami érzelemdús jelenetet is fog kapni. Üdv, Yosi

akció | háborús

A vietkongok egyre közelebb kerülnek Saingonhoz. Az utolsó amerikai evakuáció során James Braddock tábornok kénytelen hátrahagyni vietnámi feleségét és gyermekét. Tizenhárom... több»

1