2020.12.30 18:49 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Dr. D 4.

Húha, na ezt pont el kellett volna kerülni. Ez a történet nem méltó az előző részekhez. Sem történetben, sem játékban nem tudtak hozni egy olyan színvonalat, amire azt tudnám mondani, hogy ez na jó, közepes. Ezzel elszúrták, amit felépítettek eddig.

A szereplők és az egész forgatókönyv egy igazi katyvasz lett. Szinte mindenbe belekaptak, de értelmes dolgot nem tudtak kihozni belőle. Sajnálom, mert azt hittem, azért előrelátóbbak. Összességében a forgatókönyv és a rendezés gyenge.

Dr. D 4.

A szereplők sajnos semmi pozitívat nem tudnak felmutatni, így a játékuk gyenge lett. A hangi és képi effektek közepesek. Így marad a két csillag erre az alkotásra, amit talán mondhatni egy kis túlzással adtam. Igazából nem lehet átérezni a filmet, nincs motiváció, nincs érzelem, nincs semmi, ami megfogná az embert. Így ezt a filmet csak akkor tudom ajánlani valakinek, ha felkészült arra, hogy igazából nem fog történni semmi, a megszokott történeten kívül semmi pozitívumot nem kapunk. Ezt nem is értem, hogy egy ilyen sorozat előzményeire hogyan tudnak ennyire sablonos, nyálas és semmitmondó történetet írni. Ha a romantika oldalát nézem, akkor a fiatal Dolittle keresi élete szerelmét már a sorozat 2. része óta, és mindig új fiúval találjuk őt, hogy kibontakozik valami, és a következő részben ezt mind eltüntetik, és új fiú jön... Szóval értelmesebb lett volna, ha olyan srácot vagy fiút tesznek bele, aki végigköveti azt a romantikát, szerelmet. Hát, kíváncsian várom az 5. részt, vajon abban mit tudnak összehozni. Üdv, Yosi

családi | vígjáték

Maya Dolittle, aki apjához hasonlóan ő is beszél az állatok nyelvén, egy különös és bizalmas megbízást kap az Egyesült Államok elnökétől. több»

0