2021.01.29 17:28 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

A kihalás szélén

Szerintem ez egy átlagos film, ami nem tud fentebb emelkedni magán, mert a forgatókönyv és a rendezés sajnos elcsúszott. Na ezekből a kisiklásokból adódik az, amit itt láthatunk. Igazából nem tudjuk meg, a zombik miért is lettek zombik, és a végére mutálódnak, már nem veszélyes, ha harapnak, csak ha ölnek. Szóval ezt jól elszúrták, pedig lehetett volna belőle egy jó film.

Összességében a forgatókönyv és rendezés három csillagot érdemel. A szereplők ugyan tesznek a filmhez, de nagyon nem tudják a forgatókönyvet felemelni. Így marad nekik is a közepes értékelés. A hangi, képi effektek pedig, hát, a hangnál hiányoltam a zenei alájátszást, de ettől eltekintve rendben volt. A képi CGI is rendben volt. Igazi érzelmek pedig nem jönnek át a filmen, és ez hiba. Plusz az, hogy egy nő még hozzájuk szegődik, ez plusz, de szerintem olyan, mintha nem is lett volna benne, hanem később rakták bele.

A kihalás szélén

Ebből mást ki lehetett volna hozni, de helyette egy értelmetlen drámát alkottak a végére, ami, valljuk meg őszintén, nem lett jó. A történetben vannak emlékezések, de a vonalvezetés jól indult. A későbbi történések pedig már kezdenek a mese szintjére csúszni, ezért a filmben nagy a leszálló ág. Talán a végére a napfelkelte az, ami megmelengetheti a szívünket, de ezzel sem tudják a rossz befejezést jobbá tenni. Igazából egyszer nézhetős film semmi extrákkal, nagy fordulatokat ne várjunk, és semmi olyan drámai jelenetet, amitől azt mondanám, hogy ez igen, na ez volt valami. Így marad egy üresség bennünk, hogy most akkor hová is mennek. A kislány megtudja, hogy az apukája áldozta fel magát, ezeket jó lett volna rendbe rakni, és olyan befejezést adni, amit a film megérdemelt volna. Üdv, Yosi

dráma | horror | sci-fi

Kilenc évvel azt követően, hogy egy vírus végigsöpört az emberiségen, Patrick, Kack és Lu, a kilenc éves lány békében és nyugalomban él egy elfeledett, hófedte kisvárosban.... több»

1