2021.11.03 21:26 Anti007 Olvasottság: 161x
0

A szerelem még mindig öl

Kedvenc szociopata párosunk visszatért, és megérte várni rájuk! A You (Te) az a sorozat, amibe ha bele kezd valaki, és szereti a lassabb, thriller-szerű vonalat, biztos ledarálja az évadot pár nap alatt. Vagyis pontosabban évadokat, mert elérkeztünk a harmadik évadhoz, ami a széria legjobbja. Aki nem ismerné a sorozatot: főhősünk Joe (Penn Badgley), aki egy rendkívül művelt, intelligens és - szerintem - jóképű fickó. Az a típus, aki ha beleszeret valakibe, nem ismer lehetetlent, és akár rögeszmésen mindent megtesz áldozatáért, akarom mondani, szerelméért! Nincsenek határok a módszerekben. Közben magával, múltbéli szellemekkel is küzd, de a végén mindig nyer!

A harmadik évadban Joe és felesége, Love (Victoria Pedretti) egy kertvárosban próbálnak új életet kezdeni, a sötét múltat maguk mögött hagyva, ám nem csak a múlt kísérti őket, de előbb-utóbb, újra és újra, mindig van valami/valaki, akitől meg kell szabadulniuk. Pedig meg kell állni! Meg kéne, de ez nem igazán megy, mivel házasságuk megromlik, és tudjuk, ha Joe újra szerelmes lesz, az mivel jár. A harmadik évadot ennek ellenére Love viszi a hátán, és hibátlanul. Már a második évad végén is megmutatta, hogy az ő karaktere is van olyan jó, mint Joe-é, de ezt ebben az évadban még jobban megismerhettük.

A szerelem még mindig öl

Nekem az első évad tetszett a legjobban. A második is jó volt, de ott túl sok volt a mellékszál, a befejezés viszont mindenképp figyelemre méltó volt, de a harmadik az, ami mindent visz. Konkrétan az utolsó fél órában megsaccolni sem tudtam, mi lesz a vége... és ez baromi jó! A kertváros, a titkok, a gyilkosságok emlékeztettek a Született feleségekre, persze itt a sztori sokkal komolyabb. Apropó! Ha már Született feleségek, akkor mindenképp meg kell említeni Marcia Cross (ott Bree-ként ismerhettük) felbukkanását, amit sajnálok: épp csak két epizód rövid szösszeneteként láthattunk. Bíztam benne, hogy karaktere több szerepet kap. De hatalmas dicséret minden karakternek, mert zseniálisak. Ami Joe magyar hangját (Jéger Zsombor) illeti, szintén fantasztikus! Szerencsére ez a sorozat nagyon jó szinkronrendező kezébe került, mert kifogástalan.

A sorozat ezzel az évaddal bebizonyította, meg tud újulni, Joe (Penn Badgley) remekelt, de Love (Victoria Pedretti) is a lehető legjobbat hozta. Ennek ellenére bízom benne, hogy a már berendelt negyedik évad lesz az utolsó, és nem rontják el a készítők azzal, hogy túlhúzzák a sztorit. Joe a mi romantikus hősünk, akinek mindent elnézünk, hiszen nem vágyik többre, mint egyszerűen a tökéletes nőre - megtalálni az IGAZIT!

dráma | krimi | romantikus | thriller

A harmadik évadban Joe Goldberg folytatja problémás kapcsolatát Love-val, aki a gyermekét várja új belvárosi otthonukban. több»

0