2022.03.26 13:04 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Még mindig információs halmazban vagyunk. Újabb részleteket tudunk meg a régmúltból, és a jelenben egy meghallgatás zajlik, persze előtte Historia még egy levelet elolvas Ymirtől. Szóval nézzük ezeket a fontos információkat: a Bagoly neve kiderül, Eren Kruger birtokában van az egyik óriás erejének a kilencből.

Eren Krueger szülei is lázadók voltak, de gyermekkorában elkapták őket és elégették a szemei előtt, és ezért fogadott bosszút. Fennmaradását és létezését orvos barátainak köszönheti, és ő is Ymir követője. Mint kiderül, azért választotta Jaegert, mert látta a tüzet azon a napon a szemében, amikor a léghajóhoz kijöttek, és megtörtént velük az esemény. Mint kiderül, az óriások ereje csak 13 évig tart, és azután meghal az ember. Ez Ymir átka. Mind a 9 óriásnak van neve, Eren Krugeré Támadó Óriás. Az intelligens ereje Ymir követőiben nyugszik. Az erővel az emlékek is együtt öröklődnek, és a Dominátorban kereszteződik, aki nem más, mint az Alapító Óriás. Az Éden-szigeten tartózkodók régi királya kitörölte a népének emlékeit, és elhitette velük, hogy elpusztult az emberiség, majd az Éden-sziget megszállottja lett. A meghallgatáson még az is kiderül, hogy dr. Jaegernek sikerült megszereznie az Alapító Óriás erejét, és fiának, Erennek átadnia. Erennek viszont olyan titkai vannak, mint pl.: az az óriás, aki az édesanyját és Hannest felfalta, az az édesapja régi felesége volt. Továbbá Eren elő tudja hívni az Alapító Óriás erejét, ha hozzáér egy királyi leszármazotthoz.

Röviden ennyit erről, azt hiszem, ez is elég infó. A továbbiakban kíváncsian várom, hogyan zárják le ezt az évadot. Üdv, Yosi

1