2022.04.12 00:40 zsena Olvasottság: 375x
2

SPOILER

Szerintem azzal lett elcs*szve a film, hogy a nővére lett a gyilkos. Komolyabban lehetett venni addig, amíg Kellent feltételeztük annak, aki amúgy nem létezett, mert csak egy hangtorzítás szüleménye. Az injekciókban valószínű semmi extra nem volt, azt csak azért rakta ki, hogy érzékeltesse Nicole, milyen rossz volt neki, amikor napi 18 injekciót kellett beadnia az anyjának, ugyanezért mondta, hogy törje el a lábát Mia, merthogy ugyanabban a betegségben szenvedett, mint az anyja, emiatt néha nehezen járt.

Az elején levő gyilkosság azért kapcsolódott csak a filmhez, mert amolyan ijesztő célzattal létrehozott egy sorozatgyilkos-alteregót a nővére, direkt emiatt az este miatt, hogy ezt a játékestet megszervezhesse, mert így volt kitől parázni, hiszen egy kutyával volt egész este Mia egy nagy lakásban. Azt így nem vágtam, hogy az anyja miért volt a szekrényben, és miért nem temettette el, de valószínű azért, mert Mia még a temetésre se ment el. Mit érdemel az ilyen ember amúgy? Mennyi ilyen celeb van, akik kifelé azt mutatják, milyen jó fejek, szentek avagy gazdagok, és közbe meg mégsem. Nyilván nem érdemli meg senki, hogy emiatt így megbüntessék, de mindenesetre ez eléggé ébresztő volt a követőhajhász sekélyes csajnak.

SPOILER

Viszont bennem az felvetődött, valójában a végén kihasználta Mia a helyzetet a nézettség miatt, mármint a gyilkosságokat, mert a végén simán le tudott volna lépni a csaj az uberes pasival, de mégse ment el. Fura film volt. Sokkal jobbat is ki lehetett volna ebből hozni, ha pl. valamilyen darkwebes témára terelik, és nem ilyen agymosott f*szság a gyilkosságok alapja.

horror

Mia, a közösségi média nagy sztárja halálos fenyegetéseket kap. A lánynak minden leleményességére és elszántságára szüksége lesz, ha meg akarja menteni barátai életét, az... több»

2