2022.06.11 21:24 Tonyka Olvasottság: <100x
1

Kár érte..........

Nem igazán tudtam erről a filmről, szerintem még bemutatót sem láttam. Dióhéjban, egy laza kincskeresős filmet láthatunk. Mondhatnám a jobbik fajtából, bizonyos értelemben így is van. Fa ék történet, laza szereplők, megoldásra váró rejtélyek, minimál humor, látványos akciók.

Mondhatnám nem kell komolyan venni egy ilyen filmet, és valóban nem. Könnyed szórakozást ígér a család összes tagjának. Sajnos a Halálos Iram filmek óta tudjuk, no limit a hatalmas túlzások, és baromságok mezején. Minden is lehetséges, így válik tökéletesen súlytalanná a cselekmény.

Kár érte..........

Egyszerűen nincs következmény, tegye fel a kezét aki egy másodpercre is aggódott a főszereplőkért. Sajnos ez általánossá vált napjainkra. Azért szomorú ez, mert ha ezeket a jeleneteket netán úgy helyettesítették volna, h minimálisan hihető akkor simán lehetne egy 10/8-as darab is. Hál isten a nyitó jelenetet nem kell sokáig néznünk, lehet elment volna a kedvem az egésztől. A jó öreg Indiana Jones is látványos volt, és még el is hitte az ember az akció részeket. Nem hátrány azért ha elhisszük amit látunk, és nem, na neeem felkiáltással csapkodjuk a térdünket. Ilyenkor szokott jönni a CGI ekézése, őszinte leszek, teljesen rendben van, ami meglepett, ha nem azt látom amit, akkor semmi komoly gond nem lenne vele. Hál isten csak a film végén teszik próbára a befogadó képességünket. A köztes időben tényleg remek szórakozás, korrekt akciókkal. Csodás képpel, és pusztító hanggal. Nem véletlen a plakát választás ???? Jah és biztos lesz folytatás.............Nem tudok eltekinteni az értékelésekor a szigorúan látványközpontú befejezéstől. Ami egyértelműen mellőz bármiféle fizikát, és életszerűséget. Így egynek jó, és hamar törlődik a memóriámból, h létezett ez a film.

75 Uncharted  (2022)

akció | kaland

Mindenki ismeri és találkozott már Nathan Drake-kel, hiszen ő az, aki már keresett kincset Amazónia esőerdeiben, volt már partravetett a karibi szigeteken, és persze... több»

1