2022.07.04 11:12 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Ó nyár ó szerelem

Én szeretem az ilyen filmeket és ebben sem csalódtam. Bár, azt mondják tucatjával készítik az ehhez hasonló alkotásokat, mégis mindegyikben ott van az, hogy mondani akar valamit, és számomra mindig megtalálható az a plusz, amiért érdemes megnézni. Bár, a történet eleje kicsit felgyorsítva indul, de azután a jelebe csöppenünk a régmúlt emlékeivel. Érdekes módon az érzelmek nagyon szolidan vannak bemutatva és kezelve. A helyzet, amit bemutat a film, igen nehéz eset. Egy anya elvesztése megrázó minden család számára. Ezt a tinilány viselkedése tükrözi legjobban. Maga a történet szép és talán életrevaló is, hiszen csupa hétköznapi történést kapunk, és mégis érdekesen leköti az ember figyelmét.

Egy másik plusz dolog, hogy a férjnek megjelenik halott felesége és beszélgetnek. Ez önmagában már fantasy, de a hit ereje végtelen, és már nem egyszer halhattunk arról, hogy egy erős érzelmi kapcsolatból jöttek ilyen impulzusok. Ezt a film szépen dolgozza fel és felvázol egy új életet is a család számára.

Ó nyár ó szerelem

Összességében a forgatókönyv közepes, a rendezés jó. A szereplők hozzák azt a színvonalat, ami elvárható, és talán a tinilány zenéje az pluszt jelent, ez megérdemelné az öt csillagot. A hangi és képi effektek jók lettek. Így azt hiszem megadhatom rá a négy csillagot, mert valóban kikapcsolt a film. Meg volt minden benne, amit én szeretek. Boldog befejezés, és talán egy folytatást is megérne...

Az érzelmeket viszont visszafogták, mint pl. a szerelmet vagy annak szikráját nagyon óvatosan kezelték. A tinik világából is kaptunk ízelítőt, de az sem annyira kiemelkedő, mint inkább sablonos. Mégis, a film ahogy lepereg a szemünk előtt, hagy bennünk valamit. Talán az igazi szerelem bemutatása, egy társ elvesztése és ez a kapcsolat bemutatása, ami azt sugallja, hogy igen is létezik igaz szerelem. Ez mindenképp megragadó és különleges. Én csak ajánlani tudom, remek kikapcsolódás a család száméra. Üdv, Yosi.

dráma | misztikus | romantikus

Jack elviszi a fiát és lányát elhunyt felesége szülővárosába, ahol látomásai támadnak a múltról, amelyek jó eséllyel utat mutathatnak a jövőbe. több»

0