2022.07.24 11:21 Emmersson Olvasottság: 716x
0

Könnyed Jason Bond

Nem írtam el, Jason Bourne és James Bond keveréke a főszereplőnk. Mindkét szereplő történetei egyszerűek, sok csavart nem találunk bennük. Hangulatukban viszont olyan szintet képviselnek, melytől megkerülhetetlenek, hivatkozási alapként citálandók - mint most :)

Sokszor látott ötlet, az elit csoport vezetője kavarja, mint Török Szultán Rejtőnél, de emberére akad az egyik ügynökben (Ryan Gosling), aki átlát a szitán. Persze a negatív főszereplő (Chris Evans) is komoly ellenfél - milyen meglepő, egy pszichopata kiszuperált ügynök -, aki egyszerűen csak aljas, kegyetlen, számító...és borzalmasan áll neki a bajusz.

Könnyed Jason Bond

Nehéz újat mutatni, a legtöbb alapötletet már ellőtték korábbi mozikban. Itt is inkább hangulatában, kameranézetekben és poénokban más, mint a többi akciófilm. Ennek ellenére működik, nem érezzük hosszúnak a majd' két órányi játékidőt.

A verekedések és a lövöldözős jelenetek rendben vannak, még akkor is, ha néhol kilóg a lóláb CGI szempontból. A villamos körül játszódó üldözéses harc ötletes. A helyszínek változatosak, természetesen gyönyörű helyszínekre utaztatnak minket, pazar díszletek közé.

Jó volt újra látni Billy Bob Thorntont, mindig feldob bármit, amiben játszik. Ana de Armas vagány csajt alakít, egészen hihetően. Ezt nem mondhatom el Jessica Henwickről. Borzalmasan irritáló a játéka. Regé-Jean Page karaktere furcsa volt, lehetett volna jó is, de egy idegbeteg idiótát csináltak belőle. Egy ilyen pozícióban lévő férfi higgadt, realista profi, nem egy hisztis liba.

Összességében egy szórakoztató, bár felejthető 2 órát kapunk, amelynek várható a folytatása. Talán egy új sorozat első darabját láthattuk.

akció | thriller

Egy Európában élő volt CIA ügynök megpróbálja megmenteni azoknak az életét, akik az ő kilétéről valójában nem is tudnak. több»

0