2022.10.23 21:16 Adikgashiik Nézhetetlen Olvasottság: 1520x
1

Hagyd ki

Minden blfszsgt, amit csak el lehet követni, azt elkövetik ebben a filmben.

Ez a film elég átlagosnak indult az elején, mondhatni unalmasan. Két család megismerkedik külföldi nyaralásuk során, eltöltenek egy kis időt együtt, aztán végül “B” család meghívja az “A” családot magukhoz. “A” család, apuanyukislány, “B” család anyuapunémakisfiú.

Hagyd ki

Már az első alkalommal fura dolgok történnek, nem részletezem, (de banális) ebből kifolyólag “A” anyuka megkéri a férjét, hogy húzzanak el onnan haza. Lelépnek egy szó nélkül, de visszafordulnak a kislány kedvenc játéka miatt, így összefutnak az ébredező “B”családdal, akik számon kérik őket, hogy miért lépnek le csak úgy az éjszaka közepén. Megbeszélik a dolgokat, majd mégis maradnak, együtt töltenek egy újabb napot, ami viszonylag már normálisan telik. Elkezdődnek a furcsa dolgok:

“A” anyuka megvágja a kezét a konyhában, szólnak “B” apukának, hogy nézzen már rá, elvégre orvos, (legalábbis nekik ezt mondta), itt el is árulják, hogy azt csak úgy mondani szokta, hogy jó benyomást keltsen az emberekben, sőt, munkahelye sincs, és még életében nem is dolgozott soha. Tök normál.

“B” anyuka párszor rászól vehemensen az “A”család kislányára.

A kislány, és a néma kisfiú előadnak egy táncot vacsora után, de a néma kisfiúval folyton üvöltözik “B” apuka, hogy mennyire béna, már teljesen kényelmetlenül érzik magukat, ennek ellenére még mindig maradnak.

Eljön az este, az “A” család már alszik, apukát kivéve, aki hallja, hogy sír a néma kisfiú, akihez bemegy “B” apuka idegesen, nem tudni, mi történik.

A tv lent hangosan bömböl, “A” apuka elindul, hogy utána nézzen, mi történik, majd végül rátalál megannyi családi fotóra, amin különböző családok láthatóak a “B” családdal együtt, akik minden fotón, más gyerekkel láthatóak, aztán az egyik képen, egy random családdal ott van a néma kisfiú is. Na itt végre beindul a para, elindul vissza a családjáért, visszafelé megtalálja a néma kisfiút is a jakuzziba fojtva. Na, gyorsan kocsiba be, (ablakot le) végre megpattannak onnan, persze követik, aztán ahogy kell, el is kapják őket. A film már a közepétől idegesítő, de a vége a legnagyobb baromság. Ülnek 5-en a kocsiban, elöl az apukák, hátul az anyukák plusz a kislány. “A” apuka tudja nagyon jól, hogy mi vár rájuk, mégsem tesz semmit. Aztán közben leállnak valahol, jön egy random tag a kislányért, az hátulról a nyakánál fogva megfogja “A” anyukát, közben B anyuka ollóval kivágja a kislány nyelvét, miközben “A” anyuka meg apuka csak rinyál, és nem tesz semmit, “A” apuka kapott kettőt a fejébe, és annyi. Végezetül egy kőbányában halálra kövezik őket. Nem tudom elhinni, hogy egy szülő ilyen helyzetben nem menne át vadállatba, ha ilyen veszélynek lenne kitéve a családja, pláne, hogy a gyereke nyelvét vágják ki éppen. Ilyen nincs, az adrenalin úgy szétpörgetné aput, anyut egyaránt, hogy a másik két ember ott marad, ráadásul úgy, hogy azoknál még fegyver sem volt.

VICO minőségű film.

dráma | horror | thriller

Egy idillinek tűnő közös nyaralás után egy dán család meglátogatja holland ismerőseiket. Az együtt töltött időre azonban mindenki másként emlékszik, s mint kiderül, a... több»

1