2023.02.14 18:54 Vali Olvasottság: 277x
0

A vágy, ami mindent átsző

Fúú, hát ez teljesen odaszegezett a képernyő elé. Átjön az a vágy, a mi hajtja Almát Darióhoz. És közben lassan kiderül, hogy majdnem mindenki majdnem mindenkivel szexelt már az idők folyamán. De még sincs pornó hatása, mert a cselekmény ezen kívül futtat egy rejtelmes szálat, egy bűntényt (később kiderül, hogy többet is), amire lesz egy teória mindenki fejében, majd kiderül ez és az, és láss csodát, teljesen más lesz a tettes, mint akire gondoltunk.

Néha már követni is nehéz volt az egymásba fonódó szálakat. Senki sem az, aminek látszik. Talán Alma karaktere mégis az, egy őszinte, szenvedélyes karakter, akiben nem fogsz csalódni. Dario az elején full ellenszenves volt, tenyérbemászó, sunyi tekintetű, aki a legnagyobb hülyeséget mondja egy nőnek első találkozáskor (rád vártam eddig stb.).

A vágy, ami mindent átsző

Később valahogy mégis drukkoltam nekik, és reméltem, hogy nem a sunyi gyilkos van a srác mögött, és kibontakozik majd egy roppant szenvedélyes kapcsolat. Na de hogy tévedtem-e vagy sem, azt nem írom le. Bennem folyamatosan fent tudta tartani a feszkót, az érdeklődést. Az is tetszett, hogy kb. 30 perces etapok vannak. Bár daráltam, szóval volt, mikor három-négy rész is lement egymás után. Szerintem a 2. évad elég volt, nem tudnak ebből többet kihozni. Tényleg szuper sorozat. Annyi a negatív gondolatom, hogy mivel agyon van csavarva az esemény, a rendezők is bakiztak, pl. akkor, amikor még úgy volt, hogy két Dario van, az egyik a szállodában van, a másikat pedig meglőtte az utcán Esteban. Az egyik a szálloda dolgozói és kamerái szerint a szobában volt, a másik meg az utcán . Spoiler: Amikor kiderül hogy csak egy Dario van, ezek a bakik nem kapnak magyarázatot.

dráma | misztikus | thriller

Alma egy teljes hétvégét tölt távol férjétől, hogy a vágyainak hódoljon. A rá következő napok azonban hatalmas tragédiát tartogatnak számára.

0