2023.02.20 23:20 Zsolt Szabó Olvasottság: <100x
1

Könnyed szórakozás

Tom Cruise és Christopher McQuarrie összeszokott alkotó páros, nem egy és nem két filmben dolgoztak már össze, és szerintem igen jól, ez nem történt másképp a Jack Reacher film alatt sem. Aki jártas a Lee Child és Jack Reacher regényekben, annakr már van egy szembetűnő különbség: Tom Cruise nem egy Jack Reacher a regények alapján, viszont itt nem egy regénybeli Reacher jött a vásznon velünk szembe, hanem egy lehet, hogy jobb is. Számomra ez a különbség nem probléma, mert maga a film igen színvonalasra sikerült alkotás, vagyis az én szememben, biztos csak azért is mert én imádom a Cruise-mozikat, mert ahogy ebben az alkotásban is, soha nem kell unatkoznunk a filmjei alatt, ebbe is van bőven pörgős, izgalmas jelenetsorok. A történet (forgatókönyv) eltalált, és az alkotófolyamatba maga Lee Child is részt vett.

Szerettem a filmben Rosamund Pike alakítását is, és a vászonról csak úgy izzott a két színész közötti vonzalom, ami az egész filmben szexepil Cruise volt. Jai Courtney szerintem megint hozza a rossz fiú imidzsét, ami jól áll neki. Robert Duvall vendégjátéka pedig felüdülés. Így azt kell mondanom, összességébe számomra nem csak egyszeri megnézős alkotás volt, hanem a 2012-es év egyik kiemelkedő alkotása.

Könnyed szórakozás

Jack Reacher mindig ott van, ahol lennie kell. A tartalomról csak annyit: Egy csendes reggelen a város szívében öt embert agyonlő egy mesterlövész. A rendőrség gyorsan azonosítja és letartóztatja a „tettest”. Ám ahelyett, hogy beismerő vallomást tenne, a megvádolt férfi a következő szavakat írja: „Hívd Jack Reachert!”. Reacher maga is látja a híradást, és hirtelen felbukkan a városban a semmiből. A vádlott kérésére a megdöbbent Reacher nekiáll, hogy megerősítse a férfi bűnösségének teljes bizonyosságát, de többel áll elő, mint amire számított. Elkezdődik az igazi tettes utáni nyomozás. A filmet szívből ajánlom, aki egy nagyon színvonalas alkotás által akar szórakozni, popcorn ropogtatóan. Értékrendszerem szerint az alkotás simán 8/10-es. Mozizásra fel! Ne hagyjátok ki eme alkotást!

akció | krimi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

A rendőrség foglyul ejt egy férfit, akit azzal gyanusítanak, hogy lelőtt öt embert. A férfi a kihallgatáson egy cetlit nyújt át, melyen az áll: "Kerítsék elő Jack Reachert!".... több»

1