2023.03.03 20:55 Tonyka Olvasottság: <100x
0

Továbbra is komolytalan

Megnéztem az első részt, reménykedve, hátha változott bármi, és komolyabb mederbe terelték ezt az egészet. Hozzáteszem, a személyes véleményem, hogy ez az egész sorozat gyerekeknek készült, max. 12 éves korig. Tehát ha 10 éves lennék, járna neki az 5 csillag.

Szájtátva bámulnám az óriás krokodil elleni teljesen felesleges harcot. Minden jelenet elképesztően színpadias, logikátlan, és aranyosan bugyuta. A mondvacsinált konfliktusok a régi kung-fu filmeket idézik. Ez kocsma, nem iskola, de kocsma, nem iskola, adj italt, nem adok.

Továbbra is komolytalan

Nah, most akkor fight, és a fizimiskák, amik arról tanúskodnak, hogy itt bizony gyerkőcöknek dolgoztak. Annyira mesterkélt és direkt minden, hogy izgalom, feszültség messze elkerüli az ember fiát. Előre tudjuk, ki mit fog tenni, hogyan fog viselkedni. Persze, hogy a röhejes fejű ellent elengedjük, miközben másokat szitává lövünk. Pedig a helyzeten nem változtatott volna, ha kinyírják, a további konfliktus maradt volna változatlanul. A gyerekek rajongását megértem, nekik ezek nem szúrnak szemet. Nem tudom, mit eszik rajta a világ, biztos bennem van a hiba, de tényleg egy percét nem tudom komolyan venni. Tét nélküli, megyek ide, megyek oda. Cuki baby Yodán kívül nincs kötődési pont. Benne is csak a 100% cukifaktor ami működik. Az Andor az egyetlen felnőtt fejjel értékelhető és komolyan vehető az SW termésből, amit a Disney idáig ránk szabadított. Rejtély a sikeressége, és értetlenül állok előtte továbbra is. Esküszöm, a Végtelen történet komoly horrorsztori ehhez képest.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Újraegyesülve a mandaloriak és Grogu folytatják útjukat egy olyan galaxisban, amelyet már nem a törvények uralnak. Miközben régi szövetségesekkel találkoznak és új... több»

0