2023.04.29 17:40 Takszi Olvasottság: <100x
1

Kihagyott ziccer

Csábító volt a felütés, sokféleképpen ki lehetett volna bontani az alapötletet. Jól is indult, ahogyan feltette a szereplőket a táblára, utána viszont a megvalósítás csúnyán félrement. Mintha az alkotók nem tudták volna eldönteni, mit is akarnak pontosan. A gyász feldolgozásának bemutatása ordít a lelki mélységekért, de nem tudtunk elmerülni, mert egyszerűen túl sok volt a szál 10 epizódra.

Vagy kevesebb szereplővel kellett volna dolgozni, vagy elnyújtani több évadra, de a foglalkozzunk mindenkivel úgy, hogy lezárt is legyen valamennyire, de folytatni is lehessen megoldás...úgy érzem két szék között a pad alá huppantunk. Különösen fájó ez annak fényében, hogy képesek voltak ugyanazt a problémát (családos férfi homoszexuális hajlamokkal) két szálon is elsütni. Kis pacsi jár azért, hogy erre legalább reflektálnak a záró részben egy poén erejéig, de ez nem menti meg a fantáziátlanságot. Az egyes történetszálakon belül is sokszor volt az az érzésem, hogy egymáshoz lazán kapcsolódó skeccseket látunk, ahol nagyon sok mindent a nézőnek kell kitölteni.

Kihagyott ziccer

Alapvető információk jönnek a semmiből, egy darabig még az sem volt világos, hogy melyik városban vagyunk egyáltalán. Én szeretem a gondolkodtató sorozatokat, de itt ez már a történetvezetés rovására ment. Mindezek ellenére kap tőlem egy négyes alát a sorozat, mert így is voltak számomra megindító jelenetek, és néhány szereplőt is sikerült megkedvelnem, még ha nem is mindig értettem egyet minden tettükkel. Többet vártam a sorozattól, emiatt van bennem hiányérzet, de meghozta a kedvemet a könyv elolvasásához. Talán ott kerekebb lesz ez az érdekes történet.

dráma

Edward egy 12 éves fiút, aki túlélte azt a repülőgép-balesetet, amiben elvesztette a családját. Edward megpróbálja értelmezni az életét a többi érintettel együtt, és új... több»

1