2023.08.19 11:12 hemish Olvasottság: 886x
0

Nagyobb a füstje, mint a lángja

Pár hete kezdtem el nézni ez a sorozatot, és csak azért, mert a Castle szériát kedveltem.

A színészek jók, a történetek is jók, Nathan Fillion is elhiteti velem a karaktert, amit játszik. Még a szinkronja is ugyanaz, mint a Castle-ben, mégis más a karakter. Külsőre jól kisportolta magát, lefogyott, vagy letette az italt, nem tudom, de már nem olyan puffadt az arca, jól néz ki ebben a sorozatban.

Nagyobb a füstje, mint a lángja

A gond mégis az, hogy unalmassá vált számomra az egész már a 2. évad 10. része körül. Alapjában véve a történetvezetés unalmas a számomra, ugyanazok a sémák, amiket az írók beleírnak a sztoriba. A színészek szimpatikusak, és őket nagyon bírom nézni, bár akadnak furcsa párosok (Chen, Bradford), ahol nem értem, mit keresnek egymás mellett.

Az is zavar egy kicsit, hogy Nolannel mindenki kijön. Nincs ember, akivel ne találná meg a hangot. Ez szinte már varázslómesteri magasságokba, vagy kb. a szent magasságokba emeli Nolant. Az se világos, hogy most tart a történet a 2. évad 11. résznél, és Nolant már a 3. nővel akarják összeboronálni (Grace, orvos – Ali Larter), pedig most vált el. Mi ez, valami mérce?

Hiányzik Andersen kapitány, a karakter is remek volt, és a színésznő is. Az első évad minden tekintetben sokkal jobb volt, mint a második. A színészek nem görcsöltek rá a szerepre, laza volt mindenki, jobbak voltak a sztorik, és nekem hiányzik Talia Bishop is, kedveltem.

A második évadot már másodszor unom meg, pedig az elsőt végigtekertem úgy, hogy vártam a következő részt.

Adok neki még egy esélyt, de ha megint kinyomom... háááááát... az nem túl sok jót jelent.

Frissítés:

Végigszenvedtem a 3. és a 4. évadot is. Annyira, de annyira más már ez a 2 évad, hogy azt elmondani nem lehet. Logikátlanságok, túlzások, helyzetek és szituációk elnagyolása, a szereplők borzasztóan 2 síkúak lettek.

Fillion karakterének virtuális szenté avatása tovább folytatódik, egymaga 1 kézilőfegyverrel és 3 tárral legyőz egy 6 főből álló automata fegyverekkel jól felszerelt, kisportolt, jó erőben lévő zsoldoscsapatot.

A 155 cm mély barátnője meg, akit én fél kézzel felemelnék és arrébb hajítanék, 180 centis, 100 kilós bika férfiakat gyaláz le fél kézzel. Nevetséges az egész sorozat és nagyon nem az első évad vonalát követi, nem tudom mi történt az írókkal, de nagyon jól indult és a 4. évad végére...Bradford-ból egy nyavalygós őrmestert csináltak, Lopez annyira tökös nyomozó lett, hogy a férjének is keresnie kell a golyóit, Chen és Bradford a szürrealitás netovábbja, a két színészről azt sem értem mit keresnek egy jelenetben, hát még azt, hogy összejöttek, instant szekunder szégyen az egész. Szó szerint kiherélték az összes férfi karaktert, kivéve Grey őrmestert. Ő még nagyjából egyben van.

Mostanra óriási csalódás lett ez a sorozat számomra. Nem valószínű, hogy tovább nézem.

78 Az újonc  (2018)

akció | dráma | krimi | vígjáték

A negyven éves John Nolan otthagyja kényelmes, kertvárosi életét, hogy Los Angelesben rendőrként dolgozzon. Be kell bizonyítania, hogy tud élni a második esély lehetőségével.  több»

0