2023.09.01 11:18 Jocpappa Olvasottság: <100x
0

10/4.5 – Ennek ellenére fasza!

Szegeden vagyunk városnézésen, és van itt Cinema City, ezért hát fel kellett avatnunk. Erre a küldetésre esküdtünk a feleségemmel, az ország összes mozijában egy film. Mozi előtt nagy dilemma volt, hogy a Kivert kutyákat vagy a Meg 2-t nézzük, mert egyik sem érdekelt igazán, és minden mást láttunk már. De mozizni meg muszáj, így maradt a Meg.

Nagyon rég szórakoztam ilyen jól ennyire pusztító ostobaságon. A Halálos iramban-filmek tudományos-fantasztikus, látnoki víziók ehhez képest. Komolyan mondom, 5 másodpercenként bele lehetne kötni. Amikor egy óriás polip bunyózik egy óriáscápával, miközben Statham állva jetskizik dob le robbanós dárdával egy másik óriáscápát, miközben az ellenséges terroristákat kétéltű dínók csócsálják a parton, nem tudott már tovább tiltakozni az agyam, és próbáltam csak szórakoztatni magam. Az a durva, hogy 20 év múlva ezeken fogunk mindkét mutatóujjat a tévére szegezve, teli pofával, ordítva röhögni egy trashmaratonon, de ma még az a helyzet, hogy dollármilliókból készülő, világszerte mozikban vetített óriásprodukcióról van szó, és ez nem fér a fejembe egyszerűen. Nagyon sok filmnél felteszem magamnak a kérdést (de most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok), hogy hogy készíthetnek felnőtt emberek hónapokig ilyen szutykokat, hogy költhetnek erre felfoghatatlan mennyiségű pénzeket, mikor az egész film olyan, mint amikor egy kisgyerek játszik a figuráival a fürdőkádban, és ide-oda csapkodja a vizet, hogy hudisss jönnek a szörnyek váóó.

10/4.5 – Ennek ellenére fasza!

Szóval az a lényeg, hogy k*rva jó film, mert annyira botrányosan sz*r, hogy egy idő után már szórakoztató és nagyon moziba való. Hála Istennek, hogy abban a világban és korban élünk, amikor erre van pénz, lehetőség, kereslet, és ilyen szemeteket tudunk nézni popcornzabálás közben.

10/4.5.

akció | horror | kaland | katasztrófafilm | sci-fi

Ha valakinek megvan a bátorsága ahhoz, hogy egy sérülékeny járművel az óceán legmélyebb részein navigáljon, feltérképezetlen területeket fedezzen fel, és ismeretlen fajokkal... több»

0