2024.01.08 19:26 Juki-onna Olvasottság: 185x
5

Üdv a digitális Pokolban!

Még jó, hogy nem közvetlenül lefekvés előtt néztem meg. Persze mindig voltak aranyásó nők és férfiak , még a kosztümös filmekben is találkozhatunk velük, de azt hittem, hogy ez már lecsengett. Egy barátom mondta, hogy nézzem meg a filmet, miután engem és pár barinőmet is megtalált valaki, vagy valakik egy közösségi oldalon, hogy a barátom szeretne lenni és foglaljak le neki egy ötcsillagos szállodában szobát. (Mivel nem beszél magyarul az illető, én meg nem beszélem annyira jól az angol nyelvet, ezért már hamvában hunyt ötlet volt! Néha ennek is van előnye! ) „Bízhatsz bennem és szeretlek” írta! (Itt már kezdett egy kicsit gyanús lenni a dolog! ) Amikor ezt meghallom, akkor, már fel is veszem a nyúlcipőt és tovább szökdécselek.

Ilyen barátokra nincs szükségem. Tulajdonképpen nem is értem, hogy miért kezdtem el levelezni vele! Simulékonyak, megbízhatónak tűnnek, megértőnek és valahogy megérzik a „vér” szagát. Olyanok, akik csak arra várnak, hogy egy nő megnyissa a szívét, amikor sebezhető állapotban van és aztán le is csapnak rá! Ellentétben a film szereplőivel, nem akartam kapcsolatot létesíteni vele, mert minek és még ráadásul humora sem volt. (Kérdés: ha humora lett volna, akkor mi történt volna?) Csak úgy bekúszott észrevétlenül az életembe, lágyan és olyan volt, mint a kék bársony.

Üdv a digitális Pokolban!

Puha és finom. Erre születni kell, hogy tudjuk, hogy lehet a nőket bepörgetni! Elég pár egyenruhás vagy öltönyös fotó és sok nő elalél. Miért szeretjük az egyenruhás férfiakat? Erre a kérdésre már régóta keresem a választ, de a mai napig nem tudom. Persze nem a postásokra gondolok, bár nagyon aranyosak! Nagyon sajnáltam a történet főszereplőit és még mennyi áldozatul esett nőről nem is tudunk. Elszomorít, hogy a közösségi oldalakon, mikor megosztották a történetüket, sokan kinevették őket! Mindenki járhat így, mert észre sem veszi, ha egy ragadozó karmai közé kerül! És itt a legfontosabb kérdés, amit mindenki feltesz most magának! Kiben bízhatok meg? Ki a barátom? Ki a párom? Ki az ellenségem? És csak egy mondat jut az eszembe Doktor House-tól: „Mindenki hazudik!” Imádom ezt a mondatot, mert igaz! A legszomorúbb a történetben, hogy az Igazságszolgáltatás nem áll ki az ilyen kiszolgáltatott emberek mellett! Persze ez az én véleményem! Minden nőnek ajánlom a filmet! Soha ne adjuk ki az adatainkat! Vannak, akik mások hibájából tanulnak és vannak, akik a sajátjukból sem! Lelkileg készüljünk fel a történetre, mert rengeteg információt kapunk, amik annyira felkavaróak, eleinte szépek, de aztán belekeveredünk egy zavaros történetbe, ahol nem hogy a pénzüket vették el, de még meg is lettek fenyegetve. Engem tavaly fenyegetett meg Valaki, így már felvérteztem magam előre és be is vetettem a taktikámat! Sajnos csak egy dolgot látok, minél több embert zaklatnak a neten annál zárkózottabbak leszünk! Jó szórakozást a filmhez! Inkább hozzunk ki a menhelyről egy kutyust, bennük nem csalódhatunk!

dokumentum | krimi

Egy csaló a közismert és elterjedt társkereső appot használja arra, hogy nőket hálózzon be, és több millió dollárt kényszerítsen ki belőlük. több»

Rendező: Felicity Morris
5