Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

A Tinder-csaló (2022)

Tinder Swindler
Filmadatlap
 
3
Szereplők
9
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Dorkateo   2022. 03. 06.

legújabb vélemény

1

Látszat világban élünk. Külső jelek által várunk igazolást. A szavaknak és a látszatnak hiszünk. Pedig a tettek számítanak. A csaló igazi pszichológus, pontosan tudja mire vágyik egy nő; és azt , illetve annak látszatát nyújtja. És úgy tűnik a gazdagság megfelelő látszat.

 
indingo   2022. 02. 26.

4
A szerelem vak

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A történet nem új. Nap mint nap vernek át embereket. Férfiakat, nőket, fiatalokat és idősebbeket. Rátérve konkrétan a filmre. Hihetetlen, hogy egy jó megjelenés, magabiztosság, sárm mennyire le tudja venni az embert a lábáról. Bár tudom, Simon Leviev és hasonló indíttatású társai erre specializálódtak. Sokunk nyitott könyv a számukra. Az évek alatt kitapasztalták, hogy miként lehet behálózni az embereket, és anélkül rávenni őket dolgokra, hogy azoknak mindez fel sem tűnik. Illetve valamennyire a 'sérült', behálózható emberekre hajtanak ezek a csalók. Vagy ugye annyira szerelmes az ember, vagy szeretne szerelmes lenni és tartozni valahová, hogy az is közrejátszik a vaksághoz, hogy nem veszi észre a gyanús jeleket, és nincs ott egy családtag vagy barát, hogy felnyissa a szemét. A filmben bemutatott lányok mellett nem volt ilyen személy. Meglepődtem, hogy nem egy csilli-villi filmet készített a Netflix az ügyről, hanem egy dokumentumfilmet. Az, hogy Simon szabad emberként éli az életét, valahogy meg sem lepett.

 
KCintia   2022. 02. 04.

1
Na ez már valami!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Direkt nem kerestem rá a megnézés előtt semmire sem, hogy most mi igaz vagy mi nem. A film után viszont az első dolgom volt kideríteni, hogy ez most mennyire valós. Engem végig lekötött, és egyszerre találom undorítónak és zseniálisnak, amit ez a férfi véghez vitt. (Persze nem úgy értem, hogy ezt kellene csinálni.) Undorító volt természetesen, ahogy kihasználta és átverte az embereket, viszont ezt zseniálisan csinálta, és ez nagyon durva, plusz meglepő volt számomra, hogy ilyen tényleg megtörtént. Mennyi idő lehetett ezt neki véghez vinni és kitalálni... te jó isten! Szegény nők/férfiak pedig még utána is szívtak, amikor ő már vígan élhette tovább az életét. Nagyon meghökkentő volt ez számomra.

 
herkedavid   2022. 02. 07.

1
Elgondolkodtató

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ahogy elindult a film, igazából nem számítottam semmi extrára, nem is igazán érdekelt. Az elején még poént is csináltam belőle, hogy 'na, itt van a csaj, aki ezer pasival meccselt már, talált egy újat, aki gazdag, jóképű, első alkalommal le is fekteti'. Így is lett, csak aztán jött a csavar, jöttek a lányok, és egyre izgalmasabb lett a film. Eléggé elgondolkodtató így az egész, és még hány ehhez hasonló történet lehet, persze nem ekkora. Őszintén én nem csak a pasit tudnám hibáztatni, mert igaz, hogy egy nyomorult sz*r alak, ez tény, de részben a nők is tehetnek arról, ami velük történt. Itt látszott meg igazán az, hogy ha valaki gazdag, jóképű, "sikeres", akkor a nők bármit megtesznek, csak hogy elnyerjék a pasi szívét (tisztelet a kivételnek). Eszembe se jutott volna utalgatni neki, főleg nem ekkora összegeket. Azért mindennek van egy határa. Sajnálom őket, főleg, hogy a mai napig ez miatt szenvednek. Remélem, tanultak a hibáikból.

 
Klauka89   2022. 02. 20.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hát ez jó volt! Érdemes megnézni! Persze nem értem, hogy ezek a nők hogy lehettek ennyire hülyék és naivak, hogy bedőltek ennek a kis szélhámosnak. Miért nem volt gyanús, hogy magánrepülővel repked ide-oda, és a bőre alatt is pénz van... dehogy van! ... több»

 
Lóri Ádámcsik   2022. 02. 05.

0
Izgalmas

Minden volt, jelenlegi vagy jövőbeli Tinder-felhasználó számára tanulságos történet. Sosem tudhatod, hogy ki van a képernyő másik oldalán. Nekem tetszett a film.

 
SzupiMester   2022. 02. 10.

0

Én drukkoltam a pasinak! Persze a naiv áldozatokat sajnáltam. De aki ilyet kitalál, az kérem "zseni". Nekem tetszett ez a megközelítés. Túl valóságos. :)

2