2024.01.09 17:32 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

10 dolog, amit tudni kell...

Úgy látom, ezt a sorozatot senki nem véleményezte, én végignéztem mind a 20 részt, és most megteszem, hogy írok róla pár mondatot. :) Kezdjük a történettel, ami igazi amerikai idillnek mondható. A történések középpontjában Walter és két lánya, Kat és Bianca áll. Ehhez kapcsolódnak a gimiben szerzett barátok szerelmek.

Chastity, az iszonyatosan divat- és celebmániás, Joey, aki divat arcának köszönhetően Bianca szerelme lesz, Cameron, a hősszerelmes Biancába, Patrick, az igazi férfi, Dawn, egy igaz barátnő, aki végül elcsavarja Cameron fejét, Michael Bernstein és Mandella, mint kiderül róluk, a másik nem felé veszik az irányt – főbb részt ezek a szereplők adják a nagy gerincét a történetnek. Igazából a helyzet adott, két lány és az apa próbál megküzdeni a fiatalkori élet rejtelmeivel. Amit gazából próbálnak viccesen előadni, de valahol van benne igazság és komolyság is. pl Kat, aki az elveiért, jogaiért harcol, de képtelen szerelmét magához láncolni, mert szerinte csak azt akarja, mint minden fiú.

10 dolog, amit tudni kell...

Szóval egy kicsit elferdültek a történetvezetésben, és ez meg is mutatkozik a második évadban. Míg az első a jó kategóriát súrolja, addig a második tíz rész már gyengébb lett, sőt a befejezés sem érthető. Szóval igazából kapunk egy közepes kikapcsolódásra alkalmas tinisorozatot, amiben némi poén és romantika szorul, semmi más. Nem tudnak sem a színészek emelni a nívón, így az az érzése az embernek, hogy így hagyták az egészet összecsapva, pedig szerintem többet ki lehetett volna hozni ebből. Igazi sztárként Katet és Patricket említhetjük, mert náluk történik olyan, ami igazából az életre emlékeztet, és ez tartja életben ezt a sorozatot is. Nekem ez a produkció a három csillagnál nem tudott többet adni, bár a poénok néhol jól vették ki magukat, de mégis az összhatás sajnos nem éri el a közepesnél jobb átlagot. Üdv: Yosi

vígjáték

A 10 dolog, amit utálok benned c. film sorozatváltozata. Egy szigorú özvegy apa és két lánya története. A kisebbik kedves, bájos szőkeség, az idősebbik akaratos, elvekkel... több»

1