2024.01.28 14:19 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Ártatlan

Ez a film döbbenetes. Több olyan témát érint, ami akár hétköznapi is lehetne. A sport, testépítés rejtelmei, a szerelem, a család, mindezek olyan mélységekben, amiről talán nem is sejtenénk. A film középpontjában egy testépítő pár áll, akik megnyernek egy versenyt, és a vb-re készülnek, de a pénz elfogy, így más területről kell nekik előteremteni.

A férfi megpróbál kérni régi barátaitól, de nem segítenek. Végül a lánynak sikerül egy munkát találni, ami elég bizarr sex szolgáltatással indul. Végül megismerkedik egy gazdag férfival, akibe szerelmes is lesz, és mondhatjuk, ez nyitja fel a szemét az élet iránt. Közben a testépítést is folytatja, és végül kiderül, a sok szteroid hatására szervezete nem bírja a terhelést.

Ártatlan

Mivel makacs lány lévén elmegy a vb-re, de végül nem éli túl már ezt a kihívást. Érzelmileg viszont hullámoztatva vagyunk. Kicsit furcsa érzés is hatalmába kerített, hiszen egy ilyen női test, ami szinte már férfias, látni a kapcsolatát. Fura volt, de végül nőiesebb lett minden. A testépítésről tudtuk, tudjuk, hogy kemény szakma, de ez a film adhatott némi ízelítőt ebből a sportágból. A szerelem és ennek az érzésnek a bemutatása szerintem kicsit rosszul sikerült. A családi hazatérés és a családi hangulat sem volt örömteli, így inkább szomorúságot érzetem, mint örömet. A férfi, aki megjelent az életében a lánynak, egy új világot nyitott meg. Nőnek kezelte a lányt, és ez kölcsönös vonzalommá alakult. Végül ez is kudarcba fulladt. Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés remek. A szereplők szerintem csak közepesen hozták a karaktereket, csupán a testépítő lányt tudom kiemelni, aki elérte a jó szintet, aki így a vállán vitte a filmet. A hangi, képi effektusok jók lettek. Így megérdemli ez a produkció a négy csillagot. Drámai végjátékkal egy kicsit szomorkás, melankolikus filmet kapunk, ahol lehetett volna több pozitív, boldog jelent. Ezektől függetlenül remek magyar filmet kapunk, és reméljük, továbbra is hasonló színvonalú filmeket láthatunk. Csak ajánlani tudom, remek kikapcsolódás. Üdv: Yosi

75 Szelíd  (2022)

dráma

Edinának komoly áldozatot kell hoznia, ha női testépítőként meg akarja nyerni a világbajnokságot. Edzőjével, Ádámmal keményen dolgoznak. Rövidesen találkozik egy titokzatos... több»

0