2024.04.02 17:28 Timon Olvasottság: <100x
0

Energikus évad

Még egy kicsit odébb van a fináléja ennek, de ez a záróévad egyáltalán nem vacakol. Az előzőben drasztikusan végződött egy csomó minden: Tech meghalt (úgy tűnik, hogy tényleg), Omegát elrabolták egy szupertitkos birodalmi kutatóintézetbe, ahol később találkozik Crosshairrel. Ennek az elején sikerül megszökniük, és elég sok korábban felvetett kérdés kerül megválaszolásra. Szerencsére Crosshair visszatér a csapathoz. Láthattuk, hogy amikor szembesült azzal Mayday halálakor, hogy a klónokat inkább eldobja a Birodalom, az volt az utolsó csepp a hűsége poharában... Az a rész egyébként nagyon erős és szívbemarkoló volt. Ebben tök jó volt az a rész, ahol újra együtt harcoltak, és ezalatt főleg túltették magukat az ellentéteken. Egy sorozat klónokról, mely jobban fókuszál a háború utáni helyzetükre, az életükre, amúgy is nagyon hasznos az SW-idővonalon.

Az nagyon meglepő volt már az előzetesben is, hogy Ventress visszatért. Bár nem olvastam azt a könyvet, amelyben meghal, ez a rész azért eléggé lazán oldotta meg ezt a rejtélyt, mindössze azzal, hogy van még néhány élete.

Energikus évad

Gondoltam, hasonló a macskákhoz? :) Egyébként... ha már Darth Mault visszahozták, és ilyen kemény karaktert faragtak belőle a Clone Warsban, vele is hasonló lehet a helyzet. Reméljük.

Tetszik, ahogy ebben az évadban is sok izgalmas apróság van, visszatérő szereplők, akik reméljük, nem csak egy epizód erejéig jönnek vissza, és van egy új tagjuk is, Batcher. Holnap dupla rész érkezik, a május elsejei finálé pedig nagyon izgalmasnak ígérkezik. Leginkább az izgat, hogy felfedik-e a Tantiss bázisán a galaxis előtt az ott folytatott kísérleteket a csapat tagjai, esetleg Palpatine klónozásos kísérleteivel mi lesz? (Mármint a kilencedik film előtt). Esetleg némelyekkel egy későbbi élőszereplős sorozatban találkozunk?

Akárhogy is, ez nagyon izgalmakkal teli.

10/10.

akció | animáció | kaland

A harmadik évadban a Rossz Osztag megpróbál újra találkozni Omegával, akit egy birodalmi tudományos laboratóriumba vittek, miközben megpróbálnak megszabadulni a Birodalomtól a... több»

0