2024.04.12 21:55 Ahoj poplacsek Olvasottság: <100x
0

6/10 – Pletykaérzékenyek figyelmébe

Kellene az nCore-ra valami figyelmeztetés az angol királyi családdal kapcsolatos filmek elé, hogy ki tudjam őket kerülni. Olyan szinten hagy hidegen mindenféle buckinghames téma, hogy csak na. A Me Too-t kiváltó szexuális ragadozókról van lesújtó véleményem, de mint témát, azt se követem. Úgyhogy alapos helyzeti hátrányból indultam a film nézésekor.

102 percben megtekinthetjük, hogy András gyanúba keveredett egy Jeffrey Epstein nevű féreggel. A BBC-nél van egy pláza 3,14 tcha típusú újságírónő meg egy tévébemondónő, na meg a Romola Garai által játszott nemtudomki, akik összehoznak egy tévéinterjút a herceggel. Ezt sokan látják, és hatása van. Hurrá. Röviden ennyi, elmondtam az egészet.

6/10 – Pletykaérzékenyek figyelmébe

A film kevés eszközt alkalmaz a figyelem fenntartására, magunknak kell megdolgoznunk érte, hogy az érdeklődésünket megőrizzük. A karakterek nem válnak szerethetővé, nincs kivel azonosulni. András herceg értelmi fogyatékos benyomását teszi, lehet amúgy, hogy valóban az, mint említettem, lövésem nincs az angol királyi családról. A zenei aláfestés az unalmat fokozza, az interjú alá egyenesen a Legyen Ön is milliomos! hangjaira hasonlító hangokat kevertek, ettől úgy éreztem, mintha a tévés riporternő a, b, c és d lehetséges válaszokat sorolt volna (még a tempója és hangsúlya is olyan vágópistás volt) a hercegnek.

Azért adok rá 6/10-et, mert technikailag amúgy teljesen rendben volt, szépen volt leforgatva, világítva stb., arról meg nem tehet, hogy számomra érdektelen témával foglalkozik. Főleg pletykaérzékeny nézőknek ajánlom.

dráma | életrajzi

Hogyan szerezte meg a BBC a bombasztikus interjút András herceggel az elítélt szexuális bűnözővel, Jeffrey Epsteinnel való barátságáról? több»

0