2024.05.19 20:08 Robinson76 Olvasottság: 263x
3

A CIA a családban marad, slussz-passz!

Arnold Schwarzenegger első saját tévésorozatától nem vártam sokat, de nyilván kíváncsivá tett, már csak a korábbi filmjei iránti tiszteletből is. Nos, a történet szerint főhősünk a nyugdíjról egyenlőre csak álmodozhat, mert szereznek neki még egy utolsó utáni megbízatást, amit már nem vállalna be, ha nem derülne ki, hogy lánya veszélyben van. Ráadásul ő is CIA-nak dolgozik. Apa és lánya teljesen kivan, amiért végül kiderült, hogy hazudtak egymásnak, így pont kapóra jön nekik a gonosz Boro után folytatott hajsza, amitől az ellenfél likvidálásán kívül titkon kapcsolatuk rendeződését is várják.

Ez a felütés még jó is lehetne, de amit látunk, az már kevésbé. Schwarzeneggeren látszik a kor, főleg az akciójeleneteiben, mert azok már csak szódával mennek el. Az igazi gond azonban akkor van, ha Arnold játszani akar, hiszen az érzelmek kifejezése sosem volt igazán az övé. Továbbá a hősnő és édesapja olykor már fárasztó, sőt néhol már idegesítő torzsalkodásai és bárgyú dialógusai sem nyerték el tetszésem.

A CIA a családban marad, slussz-passz!

Ki kell mondjam, ez a széria nem kínál színvonalas történeteket, a fő sztori szinte említésre sem érdemes, egy amolyan se íze, se bűze, sablonos, híg kémthriller. Valamiért az alkotók úgy gondolták, hogy nekünk, nézőknek nyolc részen át kell végig szenvednünk az önismétlődő családi perpatvarokat és a teljességgel érdektelen kémtörténetet a sokszor gagyinak ható akciójelenetekkel, amit sajnálatos módon a színészek és az amúgy szerethető karaktereik sem menthetnek meg a gyenge középszertől.

66 Fubar  (2023)

akció | kaland | thriller | vígjáték

Egy egész világon átívelő kémkaland, amelynek középpontjában apa és lánya áll, aki rájönnek, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épült. Arnold Schwarzenegger... több»

3