Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Rick Stein – Velencétől Isztambulig
#6661

dokumentum

Rick Stein újabb gasztronómiai utazásba kezd, végig haladva Velencétől Isztambulig, az egykori Bizánci Birodalom országain át, az ételek jegyében. több»

Rendező: David Pritchard

Szereplők: Rick Stein

Útjelzők a Selyemúton
#6662

dokumentum

A modern és az ősi Kína kettősségét mutatja be ez a lélegzetelállító minőségben elkészített kínai filmsorozat. Bepillantást nyerhetünk Kína történelmébe és megismerhetjük a... több»

#6663

vígjáték

HBO Max

A vígjátéksorozat főhőse egy túlsúlyos leszbi, aki 45 évesen úgy érzi, az élete semmit sem ér. Ekkor azonban megismer egy férfit, aki pozitív hatással van a reményvesztett nőre.... több»

Kicsit más, mint a megszokott történetek, de szórakoztató, tényleg őszintén nevettem rajta. A főszereplővel könnyü azonosulni.
#6664

dráma

HBO Max

Az L. (2004) című, nagy sikerű sorozat után ismét visszatér a képernyőre Jennifer Beals, Kate Moenning és Leisha Hailey. Karaktereik és a sorozatban megjelenő új, magabiztos szereplők... több»

Imádtam az eredeti sorozatot és ez is hozza az elvárt szintet. Nagyon jók a szereplők, remélem lesz még több évad.
#6665

animáció | családi | vígjáték

HBO Max

A Totál Dráma Sziget sorozat szereplői visszatérnek, és megismerhetjük a gyermekkorukat. több»

Nem olyan jó mint az eredeti, de teljesen élvezhető, én jól szórakoztam rajta.
Ócskaságvadászok
#6666

A Junk Gypsies egy texasi gazdálkodó megbízásából a farm egyik unalmas lakóhelyiségéből izgalmas lakóteret varázsol. több»

Szereplők: Amie Sikes, Jolie Sikes

#6667

dráma

HBO Max

A HBO Espana sorozatában egy harmincas éveiben járó férfi és nő kapcsolatának kibontakozását követhetjük nyomon, akik egy applikáción keresztül ismerkedtek meg. Mindketten szeretik... több»

#6668

vígjáték

Netflix

Egy vígjátéksorozat, amely aktuális mindennapi problémákkal, helyzetekkel és kulturális jelenségekkel foglalkozik.

#6669

dráma | horror | sci-fi

Amazon Prime Video

A sorozat cselekménye a zombiapokalipszis után született, felnövekvő generációt követi. több»

#6670

animáció | zenés

Egy lánycsapat kalandos turnéja tele zenével és tánccal. Karen és Hikari még kiskorukban megfogadták egymásnak, hogy egy színpadon lépnek majd fel, és lám, az álom – úgy... több»

Katasztrófák testközelből
#6671

dokumentum

2011 áprilisában olyan dolog történt az USA-ban, ami korábban soha: Négy nap alatt 360 tornádó söpört végig a déli államokon, 348 embert megölve, ezreket földönfutóvá téve és... több»

Jampi Randevú
#6672

zenés

TV-ben (Zenebutik, csütörtök 01:33)

Karacs Miki és Kanyik Niki nemcsak a színpadon, hanem az életben is egy párt alkotnak, de annak idején külön utakon indultak a siker felé. Az elején még Kanyik Niki külön lépett fel,... több»

Állatok, akik megváltoztatták a történelmet
#6673

dokumentum

Tartson velünk az időn át, a Föld körül, miközben feltárjuk az állatvilág elképesztő történetét és azt, hogyan viszonyultak az állatok az emberi civilizációkhoz a történelem... több»

A pokol kapui
#6674

TV-ben (Travel, csütörtök 01:33)

New Orleans ad otthont a WWE következő PPV eseményének, 'A pokol kapui' fantasztikus gálának, ahol sok izgalom várja a pankráció szerelmeseit. A nagy eseményen nem mindennapi... több»

Partvidék
#6675

dokumentum

A Brit-szigetek partvidékét bejáró sorozat 2005-ben indult, és nem csupán a természeti jellegzetességeket mutatja be, de az itt élő közösségeket is, valamint az Egyesült Királyság... több»

90 nap jegyesség – a másik út
#6676

életrajzi

Azt mondják, a szerelem nem ismer határokat. A sorozatban szereplő nemzetközi párok kapcsolatának rendkívüli próbatételt kell kiállnia. Amerikai férfiak és nők külföldiekkel esnek... több»

Ikeresküvők
#6677

Brittany és Briana egypetéjű ikrek. Végre rátaláltak álmaik ikerhercegeire, Joshra és Jeremyre. Házasságot kötnek, melynek helyszíne az ohiói Twinsburg (magyarul: Ikrek városa). több»

Carter harca
#6678

A 'Carter harca' egy ember törekvéseinek eddig el nem mondott története, hogy megmentse szülőföldjét, Afrikát, a Föld legvadabb és legveszélyesebb kontinensét. több»

Szereplők: Ivan Carter

Paul O'Grady és kutyái
#6679

Paul O'Grady visszatér a kutyaotthonba, hogy segítsen az állatok rehabilitációjában. Vele együtt egyszerre könnyfakasztó és felemelő történetek tanúi lehetünk. több»

Megépíteni a lehetetlent
#6680

dokumentum

Szuperépítmények új kategóriája kész felvállalni a lehetetlent: a történelem legnagyobb mobil épülete; egy felhőkarcoló, amelyet úgy építettek, hogy kibírja a földrengéseket,... több»