Sorozatok

Új sorozat adatlapok

MTv Top 5 Little Mix
#6741

zenés

Egy ütős ötös! Kedvenc előadód legjobb 5 klipjét válogattuk össze. Mindnek tudod a szövegét? több»

Nagyratörő tervek – az év háza
#6743

dokumentum

Kevin McCloud ezúttal a legnívósabb brit építészeti megmérettetésre kalauzolja a nézőket. Itt a legforradalmibb megoldások, leglátványosabb kivitelezések versengnek az év háza... több»

Rendező: Paul Tilzey, Emma Webster

Szereplők: Kevin McCloud

A harmincéves háború – a vas korszaka
#6744

dokumentum

A sorozat összeköti a 'most'-ot és az 'akkor'-t dokumentarista elemekkel és jelenetsorokkal, lehetővé téve, hogy elmerüljünk a mindennapi életben a harmincéves háború alatt. több»

Vadűzés
#6745

NA Vadűzés  (2013)

dokumentum

Mike Andronaco és brigádja a helyi lakosok segítségével megpróbálja megfordítani a szarvaspopuláció robbanásszerű növekedését. A messzi kultúrák találkozásából egy szokatlan... több»

Rendező: David Bowles

Szereplők: Michael Andronaco

Őrül-tech
#6746

NA Őrül-tech  (2019)

dokumentum

TV-ben (Sony Movie Channel, csütörtök 01:33)

Az Őrült-tech a világ minden sarkába elutazik, hogy bemutassa nézőinek a legújabb találmányokat és futurisztikus járműveket. Műsorvezetőnk mélyinterjúkat készít innovátorokkal,... több»

Rendező: Jeffrey Levine

Szereplők: Jose Pablo Cantillo

Lidérc testvérek
#6747

dokumentum

TV-ben (Travel, csütörtök 01:33)

A három szellemvadász Dalen Spratt, Juwan Mass és Marcus Harvey gyermekkoruk óta jóbarátok. A kis csapat hathatós segítséget igyekszik nyújtani azoknak, akik otthonaikban paranormális... több»

A támadás után
#6748

Állattámadások túlélői mesélnek borzalmas kalandjaikról. több»

Alaszkai vadmentők
#6749

dokumentum

Chris Johnson nem kis nehézséggel találja szemben magát, amikor megpróbálja megmenteni egy sebesült sas életét.

Helló, tesó!
#6750

dokumentum

D. Tóth Kriszta és D. Tóth András rendhagyó doku-portréműsora testvérekről, testvérektől, nemcsak testvéreknek. A két riporter Magyarország ismert testvérpárjait látogatja meg,... több»

A Nap építészei
#6751

dokumentum

Az emberiség a történelem hajnala óta a Nap megszállottja – annyira, hogy sok kultúra még a templomait és a palotáit is az imádott égitest járásához igazítva építette. A film... több»

#6752

Netflix

Egy varázslatos utazás a felkelő nap országába, ahol csodálatos átváltozásoknak lehetünk szemtanúi.

#6753

dokumentum | sportfilm

Netflix

A Dorados, Culiacan helyi csapata a rangsor végén kullog, amikor megérkezik Maradona, aki új lendületet hoz a csapatba. A szakértők azonban katasztrófától tartanak. több»

Yorkshire-i állatorvosok
#6754

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A yorkshire-i állatorvoshoz, Julian Nortonhoz csatlakozik partnere, Peter Wright, valamint a Skeldale Állatorvosi Központ elszánt csapata. A Skeldale összes állatorvosát úgy képezték,... több»

Tengerparti otthonok
#6755

dokumentum

Új évad! - Milliók csak álmodoznak egy vízparti otthonról, ahonnan a megnyugtató végtelenre nyílik kilátás minden egyes nap. Sorozatunkban Charlie Luxton lesz kalauzol el minket a... több»

NŐComment
#6756

NA NŐComment  (2018)

dokumentum

A NŐComment! egy szórakoztató talkshow a legnagyobb hazai sztárok részvételével, amely túlmutat a hagyományos női témákon. Kibeszélik, átbeszélik, megbeszélik. Mindent, mindenkit... több»

DTK: Elviszlek magammal
#6757

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

Az ország egyik legnépszerűbb beszélgetős portréműsorában D. Tóth Kriszta közismert emberekkel beszélget, miközben autóval elviszi őket úticéljukig, hogy láthassuk a vendéget... több»

Felturbózott víkendházak
#6758

dokumentum

Ismerős helyezet? Legutolsó sorban költünk szívesen a családi nyaralóra… így annak szépítése, karban tartása rendszerint a családfőre hárul, aki több vagy inkább kevesebb... több»

Gazdag ház, szegény ház
#6759

dokumentum

Mivel napjainkban a gazdagok és szegények közötti szakadék nagyobb, mint valaha, a sorozat az anyagi jólét két végletén elő egy-egy családot mutat be, akik helyet cserélnek, hogy... több»

Rendező: Lucy Chapman, Gareth Rowlands

Szereplők: Craig Kelly

Hadihajók
#6760

NA Hadihajók  (2016)

dokumentum

TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

Tízrészes sorozatunk bemutatja, hogyan alakította át a műszaki fejlődés a tengeri hadviselést, miközben nagy csatákról, menekülésekről és fiaskókról mesél a hullámok felett és... több»