Sorozatok

Új sorozat adatlapok

A bőrmentő doktor
#6781

valóságshow

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Bőrünk időnként kellemetlenségeket okozhat nekünk, és vannak esetek, amikor orvosi segítséget kell kérnünk. A sorozatban dr. Emma Craythorne bőrgyógyász és sebész csapatával olyan... több»

Rendkívüli terhességek
#6782

dokumentum

Ez a megindító új sorozat olyan leendő édesanyákat mutat be, akik döbbenetes egészségügyi állapotban vagy rendkívüli körülmények között várják gyermekük megszületését. A... több»

Három hónap múlva esküvő – boldogan éltek, amíg...
#6783

valóságshow

Nézzük meg, hogy a műsor legnagyobb érdeklődéssel követett párjai hogyan navigálnak a házasélet vizén. Noha az esküvő előtti őrületes visszaszámlálás már mögöttük van, az... több»

Mondj igent a ruhára – Benelux államok
#6784

valóságshow

Holland és flamand menyasszonyok nyomába eredünk, akik a tökéletes esküvői ruhát keresik. Az esküvői ruhák amerikai guruja, Randy Fenoli segít nekik a keresésben.  több»

Mondj igent a ruhára – Lancashire
#6785

valóságshow

Gok Wan stylist a női öltözködés elkötelezett és elismert szakértője. Nem is kerülhetnének jobb kezekbe az életük nagy napjára ruhát kereső menyasszonyok. Az angliai Lancashire... több»

A nemzet 100 kedvenc kutyája
#6786

dokumentum

Elvégeztük az eddigi legnagyobb átfogó felmérést a kutyatartásról Nagy-Britanniában, ami egy vizuális ünnep meglepő tényekkel az ember és a kutya közötti kapcsolatról. több»

A változékony Föld
#6787

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Ebben a rendkívüli sorozatban vezető természeti katasztrófa szakértők megnevezik a legszélsőségesebb csapásokat, melyek az elmúlt 100000 évben sújtották a földet. több»

Rendező: Elliot Kew, Oliver Twinch

Szereplők: Mark Bazeley

Vulkánok: pusztítás és teremtés
#6788

dokumentum

A vulkanizmus jelentős szerepet játszott Új-Zéland és Ausztrália kialakulásában. A sorozat mélyre merül mindkét ország keletkezésében és képződésében játszott szerepében. több»

Rendező: Mark Strickson

A retro-elektro királyai
#6789

dokumentum | misztikus

Illinois-i útjuk során Bohus és Shaun ritka kisautó-gyűjteményre bukkan a helyi bolhapiacon. A környékbeli kisautó-pályára mennek, hogy újabb veterán autókat szerezzenek, és újra... több»

Rendező: Naela Choudhary

Szereplők: Bohus Blahut, Shaun Hatton

Sokkoló függőségek: Betegesen szeretlek
#6790

valóságshow

Legújabb a sorozatunkban a Sokkoló függőségek egy új dimenzióját ismerhetjük meg: azt, amikor a párok legrosszabb függősége az egymástól való függőség. Ez a fajta betegség... több»

Szereplők: Kristina Wandzilak

Elmemunkák
#6791

dokumentum

Cselekedeteink mind egy bonyolult mentális folyamat eredménye. Formák, színek és perspektíva sokat változtathat rajta több»

Az amerikai vikingek nyomában
#6792

dokumentum

Régész szakértők vizsgálják az első bizonyítottan viking települést Amerikában, olyan új felfedezéseket téve, amik alapjaiban változtathatják meg a korai amerikai történelmet. több»

Zombiház-alakítás
#6793

valóságshow

Amerika-szerte rengeteg elhagyatott ház várja, hogy felújításra kerüljön. Ezek az úgynevezett zombiházak remek alapanyagok, ezért Justin és csapata kifejezetten keresik a következő... több»

Vízparti álomotthonok
#6794

valóságshow

Az ingatlanszakértő, Nick Waldner segítségével mindenki megtalálja saját álomotthonát a víz mellett, a víz közelében, vagy a vízen! Nick-kel pedig igazán jó szórakozás a... több»

Házasság és Balítélet: Tiltott esküvők
#6795

valóságshow

Öt különböző pár, öt külön történet. Megismerhetjük életük legféltettebb titkait, miközben életük legszebb napjára készülnek. Azonban végül szembesülniük kell azzal, hogy... több»

#6796

Netflix

A show Szingapúrban élő fiatalok mindennapjait követi nyomon.

#6797

dráma | kaland

Netflix

Egy fiatal nő a maffiával szövetkező édesapja árnyékában nőtt fel, ám rövidesen elhatározza, hogy elkezdi a saját útját járni. több»

Tényleg egy bohózat erőszakos jelenetekkel övezve, meg egy gyenge szerelmi szál, ja meg természetesen a divatos bár, számomra taszító, férfi-férfi közötti intimitásra utaló jelenetek... A két főszereplő közötti kémia is nagyon gyenge, bár maguk a főszereplők sem voltak... több»
Csodálatos állatvilág
#6798

dokumentum

(Szó szerint) hogyan hálózzák be és fogyasztják el áldozataikat a pókok? Miféle meghökkentő életformáknak és anatómiai sajátosságoknak köszönhetik a rovarok, hogy ma... több»

Rossz kutya!
#6799

dokumentum

Némelyik háziállat alaposan próbára teszi gazdája szeretetét és türelmét. Hatrészes sorozatunk bejárja a világot, hogy megtalálja a világ legcsintalanabb kiskedvenceit. Ravasz... több»

Háborúzó királyi rokonok
#6800

dokumentum

Az 1. világháború kitörésekor három rokon állt az európai nagyhatalmak élén: Oroszországban II. Miklós cár, Németországban II. Vilmos császár, Angliában pedig V. György király. több»

Rendező: Richard Sanders

Szereplők: Tamsin Greig, Naomi Cooper